Jump to content

bysnis

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bysnis

  1. poti incerca sa te inscrii pe cpagrip.. daca ai o promovare buna poti face cateva sute de $ e zi
  2. Sa imi spuna si mie cineva cine ma banat pe chat? Nu am comentat, nu am injurat, nu am jignit pe nimeni... .. si nu ma int nici macar motivul pt care am fost banat. Stiu ca am fost banat pe nedrept, dar nu conteaza. Vreau sa stiu doar .. sa il cinstesc cu o stica de Jack.. Chiar daca nu o sa primesc nici un raspuns serios .. sau adevarat Ii spun doar atat celui care ma banat .. `Sa traiesti...` Sunt un om prea sufletist sa jignesc sau sa supar pe cineva..
  3. Daca ai dreptate .. atunci trebuie sa fii tampit si ipocrit s anu te duci la banca sa ii tragi pe aia de maneca ca ai fost pavcalit, si vei vedea ca nu se termina asa cum crezi tu .. sau cum cred aia care spui tu ca te pacalesc. PS: toturi nu inteleg de ce ma injuri pe mine.. eu daca pun mana pe tine nu mai ramane nici kkatul din tine.. .. dar pana atunci nu imi bat capul cu retardatii mintal care sunt tupeisti si smecheri .. numai pe net Eu nu castig nimic de la nimeni daca cineva cumpara ceva de pe situl asta am vrut doar sa ajut.. atata tot.
  4. cum sa setez permanent https ? am pe toate siturile ns-uri de la cloudflare dar cand deschid linkul sitului .. nu imi apare https.. imi apare tot http !!!? ce trebuie sa fac ??
  5. Dar e atat de greu sa postezi un program pus e un server care sa si mearga ? nu inteleg ?!.. suntem atat de destepti sa facem sau sa gasim un program de hack.. dar nu suntem in stare sa il pune pe un host/server/shell sa fie si util celorlati !!!!! scuze de offtopic dar sincer mi se pare o situatie de tot rasul.. nedemna de un user care se respecta.
  6. ai depus reclamatie la pp pe plata facuta?
  7. Daca ai patit tu asa ceva banuiesc ca ai depus si o sesizare la PP pentru plata facuta nu ? Nu cred ca ii convine nimanui sa aiba reclamatii pe PP .. mai ales ca la un nr de reclamatii reale ti se blochiaza contul definitiv
  8. .. eu cred ca gresesti nu vreau sa prostesc sau sa pacalesc pe nimeni , nu am nici un interes eu am domenii luate de pe acest sit, si inca merg destul de bine daca are cineva experienta negativa cu ei.. sa isi spuna paarerea, eu nu am avut nici un fel de probleme pe acest sit face-ti cont cu ip de spania..
  9. Domenii .com & .net la numai 0.29Euro / primul an https://www.hostalia.com/
  10. Salutare Ti-am dat un pm, dar am inteles eu gresit ceva pe acolo.. am crezut ca ai pagina cu peste 20k like-uri .. nu grup in fine.. sunt umpic cam in ceata dupa explicatiile date de tine.. (conturi reale.. conturi `furate`) M-ar interesa ce ai prezentat tu acolo. Dar nu tot ce ai tu acolo ci cateva optiuni, cum ar fi conturile alea de fb cu 5000 de prieteni `reali` sau, daca imi explici mai clar in prv cum monetizezi tu intreaga afacere .. poate ma va interesa intreg pachetul (fara domeniu si host) .. domeniu nu am nevoie ..pot lua oricand la max 1$ plus ca detin un cont de reseller pe care imi pot face cate situri doresc .. restul suna interesant ce ai tu acolo.. daca imi explici si umpic mai in detaliu intregul sistem poate negociem un pret la tot pachetul.
×
×
  • Create New...