Jump to content

Nexusgts

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nexusgts

 1. Se poate inchide. Am luat Alfa. Multumesc tuturor !
 2. Salutare tuturor Revin si eu cu cateva intrebari legate de wi-fi pen. Deci am parcurs urmatorii pasi: Metoda 1 Am luat o Alfa pe care am conectat-o la Kali linux dupa care am scanat cateva retele wi-fi si am obtinut cateva handshake-uri pentru respectivele retele dupa care am exportat acele handshake-uri si le-am copiat pe windows 10 unde am Aircrack (toate bune si frumoase pana aici). Am importat in Aircrack fisierul ce contine acel handshacke am selectat encriptia si key size 64, o lansez dar programul imi spune ca am doar 150 iv's si sa incerc cu minim 5000 iv's. Ce sunt acele iv's si cum le obtin? Cumva sunt pachete ? Momentan am ales sa incerc cracking-ul acelui handshacke cu un wordlist destul de mare (2GB) dar cuvintele sunt in engleza deci sunt sceptic ca va functiona, daca gasesc un wordlist in romana voi incerca si cu el. Metoda 2 Aceeasi placa de retea + CommView for WiFi apoi scanat reteaua targhetata (Doar 5 minute pentru ca trial and yeah), capturat un log (cateva pachete etc) , convertit fisierul ca sa poata fi rulat de aircrack si primesc acelasi mesaj ca in Metoda cu Linux. Ai mai ramas intrebarile de mai sus, Ce sunt acele iv's si cum le obtin? Cumva sunt pachete ? Pot scana cu altceva retelele pentru a obtine un log mai mare si mai multe pachete in speranta ca o sa prin 5k iv's din acelea (daca da cum sau cu ce soft) ? Astept raspuns de la cei care au mai multe cunostinte despre asa ceva Multumesc anticipat!
 3. Asa scria si la PCGarage si cand a venit era v2. Am comandat pana la urma https://wifimag.ro/2.4-ghz/awus036h-v5-umount-cs . Mersi de recomandare @jamaican
 4. Este TL-WN722N V 2.0 si acest model cica nu merge in monitor mode. In Kali (fluxion) imi zice ca nu este compatibila
 5. Salutare tuturor, Am si eu nevoie de un adaptor wi-fi care sa suporte si functia de monitorizare pachete, momentan am un killer double shoot pro, un Edimax EW-7811UAC AC600 si un TP-LINK TL-WN722N (v2 din pacate). Nici unul dintre aceste adaptoare nu functioneaza cu kali iar alfa n-am prea gasit aici sau ce am gasit erau sh si de la 180-200 ron in sus. Stiti cumva un adaptor bun care sa fie compatibil cu linux kali pana in 100 ron? Daca aveti sugestii lasti va rog un link (de la magazinele romanesti) cu produsul.
 6. Deci nu merge si la cracking?
 7. Doresc si eu sa testez aplicatia dar am o intrebare, aplicatia ruleaza pe tot canalul de yt sau poti seta sa ruleze doare unele clipuri? Also, imi poti spune de unde pot downloada aplicatia pentru test? Multumesc anticipat!
 8. Cu ce bot? De proxy fac rost.
 9. Salutare Sunt interesat si eu de un bot sau o sursa pentru generare de trafic safe catre youtube. Nu ma intereseaza sa trimit direct 100k traffic intr-o zi dar 1500 imi ajunge . Poate stiti un bot ok care sa poata face asta , am incercat mai de mult cu chingling sau cum ii zice dar am inteles ca acuma cam da rateuri si ma intereseaza in special ca traficul sa nu vina din china. Poate aveti cunostinte despre asa ceva si imi puteti da cateva sfaturi. Multumesc anticipat !
 10. Am reusit pana la urma cu metoda "inginerie sociala" , am prins reteaua unui vecin . Nu am mai apucat sa activez pe thread ca am avut unele probleme cu echipamentele, acuma, merge sa folosesc kali din virtual box ? Ma refer daca asa stie sa imi foloseasca placa wireless , am schimbat tot configu si acuma am un killer wireless double shoot pro pe care vreau sa o testez dar nu stiu daca merge prin virtual box. Poate aveti voi idee daca merge kali si asa. Multumesc pentru tot suportul vostru !
 11. o sa incerc diseara daca apuc @fbob am doar un amarat de nvidia gt940m dar eventual il las peste noapte sa isi faca treaba am cautat si nu am gasit Elcomsoft Wireless Security Auditor si din cate vad nici pe forum nu este
 12. Incerc acuma cu wifite sa vad daca iese ceva. Also, ai idee daca se pot vedea retelele ascunse cu kali? Am intalnit aseara la un scan doua bssid-uri care nu aveau nici un essid , alea erau cumva retele ascunse?
 13. O sa ma documentez sa vad cum pun acel masc și o sa încerc diseară când se face mai mult trafic dar pentru celelalte retele car sunt "home users" și au pinul blocat sunt ceva metode de crack inafara de cele menționate în Main post? Încep sa rămân fără idei.. Încă ceva, acele rețele cu upcxxxxx pot sa fie și de "home user" și sa aibă parola diferita? Mulțumesc pentru ajutor!
 14. Am încercat dar se pare ca au modificat parolele, nu funcționează nici una de acolo
 15. Salutare tuturor, De curant m-am mutat intr-un oras nou si momentan nu am net unde sunt cazat dar am in jur multe retele wi-fi care sunt securizate asa ca am luat kali linux si inca un programel (pe care l-am rulat pe windows) si am aflat urmatoarele informatii: In kali am pus placa de retea in monitor mode si am rulat airodump-ng -i wlan0mon pentru a obtine numele retelelor, ch-ul si alte info. Cu programul pentru windows am rulat o scanare si toate acele retele au pinul locked. Cu programe gen JumpStart nu functioneaza. Aseara am incercat un crack cu metoda clasica aka 1gb de password list dar nu am reusit nimica probabil din cauza ca parolele din lista respectiva erau in eng si nu ro. Am zis sa incerc cu pixie dar acolo primesc mesajul: detected ap rate limiting , waiting 60 seconds. Ca echipament folosesc integrata dintr-un Asus X550L si mai am un adaptor extern edimax ac-600 dual band. Retelele sunt in mare parte de la upc printre care si cele gen: upc wi-free (nu am incercat cu acestea free deoarece nu cred ca pot fi "sparte") si mai sunt cateva de rds. Orice ajutor/sfat/tutorial este bine venit . Multumesc anticipat !
×
×
 • Create New...