Jump to content

zoondark

Active Members
  • Posts

    829
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by zoondark

  1. BTC-e, una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare a monedelor virtuale, inclusiv Bitcoin, a fost închisă și amendată de către autoritățile din Statele Unite. FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network), departamentul Guvernului American care luptă împotriva infracțiunilor financiare, a amendat compania de tranzacții a monedelor virtuale BTC-e cu suma record de 110 milioane de dolari și pe proprietarul acesteia, Alexander Vinnik, cu 12 milioane de dolari. Alexander Vinnik, cetățean rus, a fost arestat, la cererea Statelor Unite, pe teritoriul Greciei și pus sub învinuire pentru 21 de capete de acuzare. Sursa: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/autoritatile-americane-au-inchis-compania-de-tranzactii-bitcoin-btc-e-si-l-au-arestat-pe-proprietarul-de-origine-rusa-pentru-spalare-de-bani-si-facilitarea-altor-infractiuni-17114889
  2. Nu este problema botnet-ul (sunt destul de multe surse free/priv) sau metoda de spread (la fel, o gramada de modalitati), dar voiam sa stiu daca a mai incercat cineva metoda asta, nici eu nu stiu foarte multe despre PPI (doar ce am citit pe aici, pe colo ca ar functiona) si cand am citit ca cineva a putut sa faca 4500$ cu 2000 de buti m-am gandit ca este destul de rentabil.
  3. Multi nu folosesc antivirus, iar serverul de la botnet se poate face nedetectabil printr-un crypter privat.
  4. http://www.botfree.ro/inform.html Majoritatea surselor de botnet au optiunea de "Download&Execute" .
  5. Tocmai, nu am buti..inainte sa ma apuc de treaba voiam sa ma interesez, nu vreau sa muncesc degeaba si sa investesc niste bani iar la sfarsit sa vad ca nu functioneaza :)). Ma gandeam ca cineva de aici a mai incercat chestia asta si poate sa ma ajute cu cateva detalii.
  6. Salut, a incercat cineva metoda PPI + botnet? Voiam sa intreb ce retele a folosit si daca se merita sau nu.Am citit pe undeva ca ar fii ok: "I personally used this method for a few months, and made $4,500 with 2k bots online at all times. It was highly profitable. Basically, you are going to use PPI networks (pay per install). All you have to do is sign up, and get approved (depending on the network you choose). Its so simple, you just make all of your bots install your ppi file, cash out, get bots with that money, repeat. Anyone can do it."
  7. instagress.com Ninjagram (platesti licenta lifetime dar nu poti sa-l folosesti simultan pe mai multe conturi-are si suport proxy) Followliker.com
  8. @galeata123 , Totul este ok? Te-ai lamurit?
  9. Poftim sursa: https://www.bl*ckh*tworld.com/seo/instagram-bot-v1-1.856185/ *Sper ca nu se considera reclama, am vrut doar sa le inchid gura oamenilor care ma invinovatesc. @galeata123 ,puteai sa testezi bot-ul in wmare in loc sa comentezi atat vezi foarte bine ca nu am postat alt link de download ,nici aici ,nici pe alt forum - pur si simplu, bot-ul mi s-a parut util Uite si site-ul http://insta*ot.pw/ . Daca dai pe DOWNLOAD te duce tot pe https://github.com/LevPasha .Sper ca esti multumit 🖕 .
  10. Am scris clar: (nu am testat, mi s-a parut interesant, poate ajuta pe cineva) Este clar sa rulati in wmare..ce tot mancati ca*at?
  11. Recommended 1) Like per day 1000 2) Follow per day 350 3) Unfollow per day 350 4) Comment per day 100 Download: https://github.com/LevPasha/Instagram-bot-cs Full version key: 7c4645885b1113a1665cb6bb433ee7f6 (nu am testat, mi s-a parut interesant, poate ajuta pe cineva) ps: daca testeaza cineva, rog sa lase reply, multumesc!
  12. Voi teste, si revin cu metoda si un mesaj privat daca functioneaza! Multumesc frumos!
  13. Salut baieti, zilele trecute am descoperit un site care te plateste pentru apeluri telefonice. Site-ul plateste pana la 0.07GBP/1minut apel in United Kingdom. Deci, la 100 minute plateste 7GBP ;daca cunosteti o modalitate sau o extraoptiune convenabila, la orice operator de telefonie (ex:platesti 10Euro si iti da 500 minute in United Kingdom) va rog sa ma contactati sa profitam de site. Mentionez ca am si dovezi de plata, site-ul nu este scam. Se poate solicita o plata de indata ce s-au strans minim 5 GBP in cont. Plateste pe: Paypal, Litecoin, Bitcoin sau Amazon.
  14. Nu l-am testat, rulati in virtualbox: http://dl.rekings.com/files/DroidJack 3.3.zip
  15. Salut,exista o metoda prin care pot pune videoclipuri porno cu o persoana pe xvideos,pornhub,redtube etc, dar sa banez unele tari (romania,anglia,germania,spania). Multumesc frumos.
  16. Vand cont pe http://www.ytmonster.net (este contul meu) Contul are 58,657 credits . Pret 20$ paypal. Intre timp am trecut de 60,000 Credits. VANDUT
  17. Eu am generat suma in catva luni..am avut un site cu landing page,am urcat in jur de >1000 filme pe xvideos,dupa vreo 2 luni mi-au inchis contul si nu am mai urcat,oricum la 1000 de filme imi veneau in jur de 50-200 vizitatori/zi .
  18. https://apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=109.166.136.78#resultsAnchor
  19. Exista vreun serviciu prin care pot cumpara bitcoin cu plata prin SMS ? A folosit cineva un serviciu de genul ? Au comisioane mari ?
×
×
  • Create New...