Jump to content

rockstar93

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by rockstar93

  1. Wow! Asta e chiar șocant... Nu ma așteptam la asa ceva... Rip
  2. Parerea mea sincera: 1. Orice site care are oferte de 1 Euro pe luna gazduirea - fugi de ele ca dracu' de tamaie daca tii la site-ul tau 2. Am testat peste 15 gazduiri web din romania si pot spune ca la ora asta nu sunt multumit mai deloc de firme precum mxhost, nav sau hosterion, asta in primul rand datorita suportului care lasa de dorit. Topul meu de hosting din Romania la ora asta e in felul urmator: 1. B3 Hosting 2. HLINK 3. Maghost 4. xServers Poti spune ca sunt nebun, dar prefer firme mai putin cunoscute unde am un suport dedicat si care nu sunt firme mari. Problema la firmele mari este ca multe vor avea un suport tehnic mai mizerabil ca alea mici...incercati voi un suport de la romarg sau nav unde iti raspund baietii dupa 6 ore si incercati unul din hosting-urile de mai sus si imi spuneti apoi.... Daca vrei webhost din afara iti recomand: 1. Underhost.ca (hosting din Canada foarte bun) 2. WpEngine.com (daca ai un ban si vrei un WP performant) 3. A2hosting.com (profesionisti, nu gluma). Bafta!
  3. Chiar aveam nevoie de o alternativa la Buhnici Daca te bagi si la Youtube sunt primul subscriber Felicitari si tine-o tot asa! P.S. Chiar nu zic deloc la misto!
  4. Salut Iulian si felicitari, Ai cumva un site personal in care sa iti expui portofoliul, ceva?
  5. Sper ca asta este o gluma...chiar si in 2020 suna a gluma
  6. Iti recomand sa adaugi si B3 Hosting in lista. Sunt o companie romaneasca de hosting foarte buna! Eu am platit prin ETH la ei pe un an si am primit si 30% discount.
×
×
  • Create New...