Jump to content

WarLord

Active Members
  • Posts

    648
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

WarLord last won the day on May 24

WarLord had the most liked content!

1 Follower

About WarLord

  • Birthday 10/19/1980

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Location
    172.16.128.254
  • Interests
    Totul referitor la I.T.
  • Occupation
    Specialist sisteme I.T., contractor.

Recent Profile Visitors

8691 profile views

WarLord's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

210

Reputation

  1. Cei care is implicati in domeniul securitatii dau inapoi comunitatii. Cei care nu sunt, nu dau. De unde? Nu au ptr ce multumi. Unii, si destui, dau inapoi dar la un cost, ca na sub pretextul capitalismului, si apoi sa le ajunga si lor de un Lamborgini, sau casa undeva. Munca in domeniul cyber a munca multa, cercetare, esecuri multe si putine succesuri, apoi sa nu mai vorb de timp petrecut departe de familie. Da, banii sunt buni, si daca te poti limita de la ora 9 la 5, e super. Lucrurile devin tot mai complicate si pe partea de cyber, pentesting, red teaming. Nu mai ajunge sa stii numai C2s, Microsoft AD, IT in general, ca trebuie sa te implici si in cloud, devops automatizare, exploit development, etc. Asta necesita munca.
  2. Luati cand timp e cald: https://mega.nz/folder/hjtyyRIb#8jLZ1zQ3-XXEfa90hxmk3g
  3. Luati cat timp e cald: https://mega.nz/folder/xnNCkK4Y#3-6vsDNOGB1zdhbl3IhlZQ/folder/1ucHwb6J
  4. Either use English or Romanian. I doubt anyone speaks Russian here. Используйте либо английский, либо румынский язык. Сомневаюсь, что здесь кто-то говорит по-русски.
  5. Hai ca poate lucreaza ptr o companie in securitate si au dezvoltat si ei o campanie de phishing interna, si au nevoie de niste pagini.
  6. Asculta careva de aici? https://darknetdiaries.com/episode/28/ Israel has their own version of the NSA called Unit 8200. Listen along to learn what someone gets into the group, what they do, and what these members do once they leave the unit. Governments are hacking into other governments. They do it to steal secrets or find how many weapons they have, if they’re planning a strike, or if there’s anything else that might be a threat. Some nations are much more advanced at security than others. One country with advanced cyber-security capabilities is Israel. Prime Minister Benjamin Netanyahu.
  7. Nu ai cum sa nu gasesti materialul ptr OSCP, OSEP, etc decat daca nu stii sa cauti pe internet. Sfat, cauta pe Telegram si o sa te imbeti de cap de materiale, cheatsheets, linkuri, sfaturi, cyber crime, etc. Apoi mai sunt canale de Discord ptr sfaturi.
  8. Ar trebui sa inveti IT in primul rand. Adica sisteme operare (Windows, Linux), retele (Network+, CCNA nivel), ceva programare (Python, C, C#), bash scripting, si web. Dupa aia te poti orienta. Dupa le faci macar pe astea, nici nu poti visa la pentester. Parerea mea.
  9. Ofițerul specialist IT&C are misiunea de a identifica soluții pentru o serie de provocări tehnologice, de la dezvoltarea unor instrumente software, a sistemelor informatice enterprise și oferirea de soluții bazate pe platforme hardware, până la proiectarea, administrarea și întreținerea rețelelor de comunicații, în conformitate cu cele mai noi standarde existente pe piață. El lucrează cu tehnologii de ultimă generație, în echipe mixte constituite din dezvoltatori, administratori de infrastructuri, specialiști în securitate IT&C și beneficiari, pentru toate liniile de activitate ale Serviciului, precum și pentru parteneri externi. Pentru că tehnologia la nivel mondial evoluează într-un ritm alert, el se adaptează și inovează permanent, contribuția lui fiind vitală într-un angrenaj sofisticat și eficient, așa cum este Serviciului Român de Informații, cu implicații directe în protejarea siguranței naționale. Candidații interesați să ocupe un post de ofițer specialist IT&C trebuie să îndeplinească condițiile de încadrare în Serviciul Român de Informații și să promoveze toate etapele specifice de selecție. https://www.sri.ro/aplica
  10. Am gasit pe internet asta, si am crezut ca e interesant ptr group. Ptr mai multe video - https://www.youtube.com/@Preludeorg
  11. Ptr cei interesati de securitate. Enjoy! https://mega.nz/folder/cuYXhQxT#WABLdQtsLSf2O1WWEL8bjQ
  12. [Hacksnation.com] Recon for Ethical Hacking Penetration Testing & Bug Bounty https://mega.nz/folder/CDphRCJB#eBZqSmleyW6Thld_8RbZwQ
  13. [Hacksnation.com] Hacking in Practice Intensive Ethical Hacking MEGA Course: https://mega.nz/folder/STp0RTgI#9evucI3TuA4ovRHwIzkZjw
×
×
  • Create New...