Jump to content

mau

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. CheckMEND :: The US's largest consumer electronics background reports service Succes ! totusi daca nu e raportat international si blocat doar in system/local nu ai cum verifica public.
  2. mau

    decodari

    doar atat e free pt nokia, restul free via box-gsm sau bruteforce(=cine isi permite sa faca, daca nu contracost in service) Nokia free unlock online calculator by IMEI
  3. mau

    Iphone

    Nu poti, decodare se face prin intermediul operatorului, gratis doar la operatorul in reteaua careia e blocat si doar daca esti eligibil conform clauzelor contractuale si a politici de unlock free sau post-paid. Nu inteleg de ce alegeti iPhone-uri codate daca nu aveti bani sa le decodati, nokia rulz.
  4. doar oficial poti decoda, nu exista posiblitatea de downgrade baseband la iPhone 4.
  5. 30euro la orange romania oficial. asta daca nu ai facut abonament la ei sau telul a fost cumparat la abonament, iar acel abonament inca nu a "expirat".
  6. urmatorul system de operare pentru noile telefoane Nokia va fi Windos Mobile Phone 7 oficial!
  7. va sfatuiesc sa lasa-ti fw original Puteti face update/upgrade la firwmare exclusiv prin OVI, fara nici un risc ca va veti praji procesoarele la telefoane, downgrade la symbian daca ati facut fiti siguri ca acel telefon va fi readus la viata doar intr'un service nokia. Mult succes!
  8. vreau si io invite-code , pls! marlus@stop.ro
×
×
  • Create New...