Jump to content

caveman

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by caveman

  1. Matematica e utila atat timp cat o vei folosi. Daca te duce capul si iti place atunci e ok. Daca ai alte inclinatii, asta e, faci ceea ce te pricepi. Matematica din liceu pare inutila pentru ca e facuta intr-un mod de 2 lei si se axeaza pe chestii irelevante care nu starnesc interesul decat celor care simt nevoia sa lucreze mult cu cifre. Adevarata matematica incepe abia atunci cand poti aplica cunostintele invatate in viata reala (mai ales in fizica). Ma refer la ecuatii diferentiale, calcul numeric, etc. Cei care au terminat sau urmeaza o facultate inginerie stiu la ce ma refer. Concluzia: Nu va mai plangeti si vedeti la ce o puteti folosi in viitor. Daca nu va pasioneaza, schimbati-va profilul. Ca programator simplu nu va trebuie nici macar diploma, luati un atestat si gata. Daca sunteti buni ca programatori (si depinde ce faceti, bine-inteles) puteti sa va descurcati si fara diplome si matematica din liceu si facultate
  2. Welcome. Am un sfat prietenesc pentru tine Niciodata sa nu mai zici ca sti tot sau aproape tot ce se poate sti despre un anumit subiect. O sa-ti dai seama ca nu e asa in scurt timp. Mai bine zi: stiu cate ceva despre subiectul cutare.
  3. caveman

    Hi there

    Auleo, ce-mi placeau desenele alea! Cavy rules! Bine v-am gasit!
  4. M-am relaxat si am terminat de citit o carte...
  5. A aparut ieri Ubuntu 10.04, acum scriu de pe el. E misto. Imi place Ubuntu One, e super simplu sa-ti sincronizezi fisierele acum intre compurile de acasa si servici Am incercat mai multe distributii, dar Ubuntu mi s-a parut cea mai buna pentru desktop. Si Fedora a fost nice, mi-a lasat o impresie buna. Dar totusi, Ubuntu ramane #1 (later edit: ma refer la desktop, nu am lucrat cine stie cat pe partea de server).
  6. caveman

    Hi there

    Salut, baieti (banuiesc ca 96% sunteti baieti sau barbati ). Ma numesc Adi si imi plac C/++ si Ubuntu (luati-o ca ceva de gen "My name is Adi and I'm an alchoolic" ). Dau si eu o raita pe forumul vostru, mai invat cate ceva, daca nu va suparati. So... here I am!
×
×
  • Create New...