Jump to content

tocsique1

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tocsique1

  1. In loc sa risc sa ajung ''la hibernare'' sau sa cumpar de pe site'ul ala undita, respectiv lanseta la 800 lei bucata mai bine ma las de tot, ma duc la pescarie si am luat 1 kg de peste, si cuptoru stie de el, sau cum vrei sa il prepari! Pe Magazin Pescuit - Magazin online de pescuit - Magazin Pescuit sunt EXAGERATE preturile!
  2. tocsique1

    :)

    A mai fost o cerere si nu s'a lasat cu ban! Cred ca am dreptul sa cer ! Eu zic sa iti vezi de posturile tale si sa ma lasi pe mine sa traiesc! ESTE PRIVATA TREABA! Nu se posteaza nimic aici!
  3. tocsique1

    :)

    Caut niste CC'uri. PM !
  4. si eu care ma gandeam ca sunt singurul ratat de pe forum'ul asta !\m/
  5. Poti intra fara grija pe oricare fara fi blocat. Cand eram in Ro, neavand loc de munca, am cerut unui amic contul lui, ptr ca el statea prea putin acasa si nu folosea netul. Vreo 3 luni nu am avut nicio problema. Eu sunt in Spania si am EXACT ca si in romania User si Pass. Seful meu are o firma in Madrid, iar eu stau in alt oras. Am luat contul lui de la firma si l'am folosit acasa si surprinzator aveam si eu acasa net, avea si el la munca. Ideea e urmatoarea: daca esti din acelasi judet, e dificil sa te conectezi 2 persoane pe acelasi cont, daca sunt judete diferite, te conectezi fara probleme. Nu stiu sigur daca merge si acasa, aici merge de minune. Un salut!
  6. Sofer pe la TNT ... incercand sa fac un € gramada!
  7. Oare va pune careva pe forumul asta vreun program CURAT !?!?!
  8. Eu nu iti dau lista cu ''ruturi'', iti dau unu pe care il am si eu si ma folosesc de el pana prind altul. 220.233.11.138 user : admin pass : admin Atat iti zic nu baga niciun rootkit pe el sau altele, foloseste'l la scanat sa iti faci si tu rost de unul. In cazul in care nu te lasa sa te loghezi pe el, incearca proxy de franta. NU SCHIMBA PAROLA ! QXN0YSBlIHVuIGFzYSB6aXMgcm9vdCBkaW4gbGlzdGEgZGUgbm9sb2dpbnVyaSBwb3N0YXRhIGRlIGRhcml1c2lrMDEuIFNwZXIgc2Egc2UgZGlzdHJlemUgOikpKQ==
  9. multumesc frumos gamer! esti un dulce! Cred ca poti sa vb si tu frumos. Suntem oameni si toti avem dreptul sa gresim!
  10. am pus si eu o intrebare nu aveam idee despre ce e vb! Cand apare asta din screen cand apare Login to chat sau ceva de genu !
  11. Micul John intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei. Vazandu-l, tatal rade si ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul...si il gaseste in camera cu bunica-sa, care avea fusta ridicata iar micul John era in spatele ei....la care taica-sau tipa : - John, dar ce naiba faci acolo ? Iar Johnny ii raspunde : - Nu e asa de amuzant cand e vorba de mata, nu-i asa ???!!!
  12. Symbian Certificate Application and software online signing - OPDA.CN Recomand! Faci request cu aplicatia la care ii faci UP pe site si in max 12 ore ti'o da!
  13. care vrea exploit ptr Apoterme sa ma anunte! e inca beta, cand vin astia de la Apaterm trebuie sa scoti sigurantele din casa ca sa nu fii depistat!
  14. ideea e ca mi'am facut eu 2 conturi ... Primul cont, cu magarii, etc .... BAN dupa ce mi s'au adunat aproape 200$ si trebuia sa ii scot. Al 2'lea cont facut pe numele la prietea, cu totul si cu totul alt continut la site, a zburat in foarte putine zile, cred ca din cauza accesarii contului de pe acelasi IP. In fine, e destul de rau daca te gandesti sa faci $ cu AdSense!
×
×
  • Create New...