Jump to content

mtcn

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mtcn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu e chiar link building in sensul principal, insa in mare parte ajuta la seo foarte bine. Necesita o investitie minora si un pic de munca. Se ia un domeniu oarecare, indiferent nume sau tld. Se instaleaza pe el Wordpress si se adauga pluginul Auto Blogger. Auto Blogger este un rss aggregator pentru wordpress, care preia feedurile alese si creaza articole cu titlu si descriere. Adaugati pluginul All in one seo pack pentru a va crea descriere la fiecare post. Apoi, se preiau feed-uri dupa interes. Daca doriti in engleza aveti aici o baza mare de feed-uri la alegere: EzineArticles RSS Feeds By Niche - Subscribe Via RSS To Your Favorite Category Feeds Acum pentru a construi link-uri catre alte site-uri la auto blogger, dati la [ Add new feed], adaugati feed-ul iar jos, la Post Templates, faceti exact ca in imagine(model): Salvati si il lasati sa isi faca treaba, el va prelua articolele noi la fiecare ora. Acum puteti spama cu acest site. Veti avea mii de backlink-uri din articole interesante si luate la secunda daca doriti (Setati crawlerul AutoBlogger, sa va ia la secunda articolele). Este recomandat ca la inceput sa nu adaugati foarte multe feeduri pentru ca va vor aparea zilnic peste 1000 de posturi noi si botul google nu are timp sa le indexeze, e bine sa aveti 100-150 posturi noi pe zi.
  2. Posibil pentru ca iti place stilul lor, si nu ii critici. Si da, chiar au putin de talent, cel cu sapca a facut gimnastica, are si cateva video-uri cu sarituri in sala.
  3. mtcn

    Problema mare !

    Sa sunati la Directorul Filialei si sa ii explicati problema sa vedeti cum in 2-3 zile dispare domnisoara de la ghiseu. Si daca ii spui ca le dai in judecata banca, imediat iti vor da banii inapoi. Mai spune-i ca esti boss pe net si ii faci campanie proasta bancii, suna chiar la Bucuresti, fa un pic de caterinca, da-te important, senator, sa vezi ca se caca pe ei si te cheama sa iti dea banii.
  4. Deci la Offtopic apar toate copilariile, frustrarile, prostiile umane, tarfele masculine. Tu esti mai copil de n-spe ori darlau prost, in primul rand ti-ai pus capul cu unul ce e neajutorat, in al II-lea rand mai vii sa te si lauzi ca i-ai luat numarul de telefon, suna-l si da-ti intalnire cu el sa te bati, poate o sa te simti bine. Treziti-va ca va rade lumea si cu' curul!
  5. Hai ca-s prea tari tld-urile. Is bune tare pentru bloguri. Peste 9 zile sau geana sa prind unu' d'ala bun.
  6. Ti-am zis ca nu le-am testat pe toate, plus de asta eu nu am antivirus. Si nu mai lua limbajul tuturor darlailor de aici cu injuraturi si critici. Oare nu va saturati sa va tot copiati cu limbajul asta de ghena de gunoi ?
  7. Submit Suite (toate programele), arhiva contine 6 programe oferite de Submit Suite si sunt crackuite. Article Spinner v3.0.2.0 - cauta articole tinta. Article Submitter v3.0.4.0 - Inscriere semi-automata in directoarele de articole. Feed Submitter v3.0.0.0 - Inscrie feedul tau in directoarele de feeduri Press Release Submitter v3.0.0.1 - nu stiu nimic despre el, nu l-am testat. Website Popularity v2.9.0.0 - vezi popularitatea unui website intr-un mod avansat. Website Submitter - inscriere semi-automata in directoare web.
  8. mtcn

    Backlinks.

    bookmarks-folkd.csv la inceput eu il aveam gol, acum vad ca are cateva persoane, uite cum arata al meu: http://x.itarea.info/bookmarks-folkd.csv Da, am probat pe un cont nou, si merge, ai incercat totusi cu csv-ul meu ? Merge ?
  9. mtcn

    Backlinks.

    Da, asta face fisierul, deobicei da follow la in jur de 150 de persoane, dar depinde, mai are si erori, insa nu inteleg de ce nu ar merge, stai sa verific din nou la mine sa vad daca am omis de zis ceva.
  10. mtcn

    Backlinks.

    Stai ca nu inteleg, nu merge sa te inregistrezi la ei ? Sau nu merge automat IMacros? Eu am fisierul care ti l-am dat mai sus bagat in My Documents\iMacros\Macros.
  11. mtcn

    Backlinks.

    01 seeking Alpha L-am arhivat pentru ca l-am urcat pe FTP si se deschidea direct in browser.
  12. Dupa cum am spus, nu imi apartin
  13. mtcn

    laleagane.info

    Deja ai ajuns pe aici si abuzezi. Las-o mai usor cu posturile, sau esti in challenge cu ala de posteaza la toate mesajele de bun venit ?
  14. Noroc ripoff. IzCreative: Vrei sa ajungi la 1000 de posturi intr-o luna ?
  15. Indiferent, poate fi ori in Engleza ori in Romana, important este sa fie! Cat despre articole, nu e nevoie sa fie unicate, insa nu cred ca sta bine sa copii de pe alte site-uri. Sper cat de cat sa fie originale pe cat se poate.
×
×
  • Create New...