Jump to content

mtcn

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mtcn

  1. Nu e chiar link building in sensul principal, insa in mare parte ajuta la seo foarte bine. Necesita o investitie minora si un pic de munca. Se ia un domeniu oarecare, indiferent nume sau tld. Se instaleaza pe el Wordpress si se adauga pluginul Auto Blogger. Auto Blogger este un rss aggregator pentru wordpress, care preia feedurile alese si creaza articole cu titlu si descriere. Adaugati pluginul All in one seo pack pentru a va crea descriere la fiecare post. Apoi, se preiau feed-uri dupa interes. Daca doriti in engleza aveti aici o baza mare de feed-uri la alegere: EzineArticles RSS Feeds By Niche - Subscribe Via RSS To Your Favorite Category Feeds Acum pentru a construi link-uri catre alte site-uri la auto blogger, dati la [ Add new feed], adaugati feed-ul iar jos, la Post Templates, faceti exact ca in imagine(model): Salvati si il lasati sa isi faca treaba, el va prelua articolele noi la fiecare ora. Acum puteti spama cu acest site. Veti avea mii de backlink-uri din articole interesante si luate la secunda daca doriti (Setati crawlerul AutoBlogger, sa va ia la secunda articolele). Este recomandat ca la inceput sa nu adaugati foarte multe feeduri pentru ca va vor aparea zilnic peste 1000 de posturi noi si botul google nu are timp sa le indexeze, e bine sa aveti 100-150 posturi noi pe zi.
  2. Posibil pentru ca iti place stilul lor, si nu ii critici. Si da, chiar au putin de talent, cel cu sapca a facut gimnastica, are si cateva video-uri cu sarituri in sala.
  3. mtcn

    Problema mare !

    Sa sunati la Directorul Filialei si sa ii explicati problema sa vedeti cum in 2-3 zile dispare domnisoara de la ghiseu. Si daca ii spui ca le dai in judecata banca, imediat iti vor da banii inapoi. Mai spune-i ca esti boss pe net si ii faci campanie proasta bancii, suna chiar la Bucuresti, fa un pic de caterinca, da-te important, senator, sa vezi ca se caca pe ei si te cheama sa iti dea banii.
  4. Deci la Offtopic apar toate copilariile, frustrarile, prostiile umane, tarfele masculine. Tu esti mai copil de n-spe ori darlau prost, in primul rand ti-ai pus capul cu unul ce e neajutorat, in al II-lea rand mai vii sa te si lauzi ca i-ai luat numarul de telefon, suna-l si da-ti intalnire cu el sa te bati, poate o sa te simti bine. Treziti-va ca va rade lumea si cu' curul!
  5. Hai ca-s prea tari tld-urile. Is bune tare pentru bloguri. Peste 9 zile sau geana sa prind unu' d'ala bun.
  6. Ti-am zis ca nu le-am testat pe toate, plus de asta eu nu am antivirus. Si nu mai lua limbajul tuturor darlailor de aici cu injuraturi si critici. Oare nu va saturati sa va tot copiati cu limbajul asta de ghena de gunoi ?
  7. Submit Suite (toate programele), arhiva contine 6 programe oferite de Submit Suite si sunt crackuite. Article Spinner v3.0.2.0 - cauta articole tinta. Article Submitter v3.0.4.0 - Inscriere semi-automata in directoarele de articole. Feed Submitter v3.0.0.0 - Inscrie feedul tau in directoarele de feeduri Press Release Submitter v3.0.0.1 - nu stiu nimic despre el, nu l-am testat. Website Popularity v2.9.0.0 - vezi popularitatea unui website intr-un mod avansat. Website Submitter - inscriere semi-automata in directoare web.
  8. mtcn

    Backlinks.

    bookmarks-folkd.csv la inceput eu il aveam gol, acum vad ca are cateva persoane, uite cum arata al meu: http://x.itarea.info/bookmarks-folkd.csv Da, am probat pe un cont nou, si merge, ai incercat totusi cu csv-ul meu ? Merge ?
  9. mtcn

    Backlinks.

    Da, asta face fisierul, deobicei da follow la in jur de 150 de persoane, dar depinde, mai are si erori, insa nu inteleg de ce nu ar merge, stai sa verific din nou la mine sa vad daca am omis de zis ceva.
  10. mtcn

    Backlinks.

    Stai ca nu inteleg, nu merge sa te inregistrezi la ei ? Sau nu merge automat IMacros? Eu am fisierul care ti l-am dat mai sus bagat in My Documents\iMacros\Macros.
  11. mtcn

    Backlinks.

    01 seeking Alpha L-am arhivat pentru ca l-am urcat pe FTP si se deschidea direct in browser.
  12. Dupa cum am spus, nu imi apartin
  13. mtcn

    laleagane.info

    Deja ai ajuns pe aici si abuzezi. Las-o mai usor cu posturile, sau esti in challenge cu ala de posteaza la toate mesajele de bun venit ?
  14. Noroc ripoff. IzCreative: Vrei sa ajungi la 1000 de posturi intr-o luna ?
  15. Indiferent, poate fi ori in Engleza ori in Romana, important este sa fie! Cat despre articole, nu e nevoie sa fie unicate, insa nu cred ca sta bine sa copii de pe alte site-uri. Sper cat de cat sa fie originale pe cat se poate.
  16. mtcn

    Backlinks.

    Va faceti cont pe seekingalpha.com Dupa ce aveti contul, intrati la Settings va adaugati site-urile la Promote my Blog, Promote my Book si Promote my company. Dupa care luati addonul iOpus iMacros pentru mozilla de aici: imacros-firefox Dupa care intrati in My Documents\iMacros\Macros si adaugati acest fisier: 01 seeking Alpha iim Acum, apasati click pe iOpus iMacros, de langa butonul Home din bar-ul de sus, apasati pe 01 seeking Alpha.iim si dati Play, de aici il lasati sa isi faca treaba, apasati doar Ok daca apare vreo eroare. In rest nu va atingeti de Mozilla. Sper ca ati inteles si nu trebuie sa va explic in imagini ca la clasa intai.
  17. Am pe cineva care m-a tot batut la cap 3 saptamani sa ii fac putina publicitate. Se tot lauda ca vinde cartele premium, sunt cartele nu stiu exact cum sunt luate si de unde sunt, important e ca sunt de acest gen: 07..303303, 07..125125 (ex)
  18. Care esti disponibil si vrei sa te ocupi de ItArea.info, iti instalez WP, iti pun tema eleganta, iti pui propriile reclame pe el, tot ce trebuie sa faci tu este sa scrii articole si sa te ocupi de el. De promovare ma ocup eu, doar sa faci articole inteligente, originale si bine scrise.
  19. Poti face spam pentru a te promova cu un site, o campanie, un produs.
  20. mtcn

    lol, a real pimp

    Pai la cum arata astea nici nu ma mira faptul ca sunt in cautare de mataranga. Numai lu benny i se par gagici de gagici.
  21. mtcn

    Filelist :-s

    Cat de prost trebuie sa fii sa crezi ca un copil ataca filelist timp de 2-3 zile, ce hackeri, ce cacatul nostru, se caca pe ei, stau cu frica-n san ca a inceput o campanie de razie a rahaturilor astea de trackere. Orice site care are o eroare, nu merge, gata a fost hackuit, da de unde pula noastra atatia hackeri, toti scriu pe aici de parca fac dintr-o brigata bine organizata care sparg cururile site-urilor si le injecteaza spermatozoizi de le schimba indexul si le pun "hacked by Smantanescu Ion". Treziti-va hackerii pulii mele de catifea.
  22. Asta a impartit in jur de 100.000 E falsi si a primit in jur de 3-4 ani pentru fapta asta, plus alte fapte nu stiu exact ce sentinta s-a adunat. Eu daca falsificam o bancnota de 50E imi dadeau cu siguranta peste 10 ani pentru fals si uz de fals.
  23. Da-mi Accound code de la name sa-ti transfer domeniul, sau daca nu ns-urile.

  24. A avut si ea un stealer si un scam si de acu toata lumea crede ca e hackerita ce rahatu' nostru.. si nici prea frumoasa nu e, stai s-o vezi in realitate, ca are cearcanele cat borcanele.
  25. mtcn

    Dau 2 domenii

    N-are niciun rost, lumea nu invarte bani in paypal ca branza de oaie. chiar daca 1 euro este nesemnificativ, totusi este o suma greu de procurat pentru micii webmasteri. Mai am cateva domenii de dat spre exploatare, de turism bine cautat, in toate perioadele anului, le-as da la cineva capabil care stiu ca nu ar da gres, pentru ca si-ar scoate ceva bani si l-as ajuta cu promovarea, eu nu mai am timp de dezovltat site-uri am deja prea multe pe cap.
×
×
  • Create New...