Jump to content

rockybyt

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rockybyt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. rockybyt@yahoo.com daca se poate thx.
  2. rockybyt

    Imagini Socante

    Thuamni, nush cum poti sa fii atat de crud cu niste animale.
  3. You reached 318 points, so you achieved position 75 of 588 on the ranking list You type 431 characters per minute You have 78 correct words and you have 2 wrong words
  4. Depinde la ce folosesti algoritmul.
  5. Tot in jurul a 14 milisecunde ne invartim si cu optimizarea aia. Posibil la un numar mai mare de numere sa devina simtitoare imbunatatirea. Cat despre calculul numerelor prime peste 1000... chiar nici o diferenta. Rulat de cateva ori pt valori tot mai mari, aici nu am vazut rezultate afectate de performanta algoritmului.
  6. Freakin' fast Pentru un for(i=0;i<100000;i++) in care determin daca i este prim dureaza 15 milisecunde. 100000 de elemente + parcurgere for in 15 ms = fast
  7. Ce a zis Birkoff se aplica pana si la firmele mai mici... Practic asa se asigura infrastructura minima ce asigura functionalitatea retelei. Eventual fara server de mail sa zicem. Dar un DHCP, DNS, routere, fibre, cabluri, switchuri, clase de IP cumparate tot trebuie sa ai.
  8. E dragut... Puteai sa scrii RST Center sus sau sa lasi doar RST, dar e ok si asa. Nice.
  9. Dragut articoulul, 80% din commenturi nu prea au legatura clara cu subiectul din cate vad, totusi. Comenteaza lumea sa isi vada numele pe site mai degraba.
×
×
  • Create New...