Jump to content

Starst

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Starst

  1. Starst

    Salutare

    Cu siguranta mor la stingere cu metoda care este si testata O masina virtuala sau soft de curatare poate sterge ORICE modificari ale datelor din sistem. Utilizatorul poate opta sa nu se salveze nimic la reboot. Deci nici un cookie, poti sa pui 1000. Si nu este foarte laborios, mai ales ca sunt folosite in mod uzual de multa lume, deci nu le va fi greu sa le gaseasca o noua utilitate. Totusi, pentru un site de socializare, nu este cel mai bine sa usurezi utilizatorilor controlul in a aproba in prealabil/elimina un partener de discutie ? Daca poate preveni/bloca cu un click orice contact nedorit, deja nu mai este o problema. De fapt asta vroiam sa sugerez, sa colectezi niste date pe server. Si proxy-urile se pot elimina in mare parte cu ajutorul listelor sau a unei scanari directe. Exista tot felul de liste de IP-uri, care pot ajuta la categorizarea utilizatorilor. Iar cei care satisfac anumite filtre pot fi considerati dubiosi si necesita o investigatie/monitorizare suplimentara.
  2. Starst

    Noutati.de-pe.net

    M-am uitat si site-ul nu prea iese in evidenta prin continut. Ideea de a publica rezumatul la meciuri de fotbal mi se pare interesanta, dar pentru asta, ar trebui sa ai o sectiune dedicata si foarte bine pusa la punct. Nici nu pare sa existe o modalitate pentru a cauta/gasi ce te intereseaza. Si varianta de a vizita site-ul in fiecare zi in speranta ca apare o stire care ma intereseaza ... Nu este prea atractiva.
  3. Se stie ca userii nici nu au rabdare sa citeasca regulile de pe forum. Va dati seama ce s-ar bucura sa raspunda la 100+ intrebari. Dar poate nu este rea ideea unui "interviu" cu 5-10 intrebari rapide, tip grila.
  4. Starst

    Salutare

    Interesante, nu stiam de ele. Totusi, tu vrei putin prea mult, practic sa banezi un utilizator dupa codul numeric personal De exemplu, daca l-ai banat, poate intra cu o masina virtuala. Eventual cu una la care nu salveaza sesiunea niciodata. Deci toate cookiesurile mor cand apasa pe butonul de stingere. Nu mi se pare o metoda complicata de a evita un ban, odata ce l-a primit. Oricum, mai simpla decat sa vaneze fursecuri. Asa, doar de curiozitate, cam ce domeniu de activitate au aceste site-uri pentru care ai nevoie de asa inalta securitate ?
  5. Cred ca un antivirus ar trebui sa blocheze ce crede el ca este virus. Dar daca tu stii ca e OK, poti sa-l adaugi la exceptii.
  6. Da, domnule, ca ne hacuieste Orange. Insa nu stim deocamdata cum face si ce o sa patim
  7. In perioada de gratie, nu poti suna, deci e clar ca nu merge. Intrebarea este daca dupa aceasta perioada poti activa optiunea din nou ... Sau ce se intampla. Ma gandesc ca poate Orange a venit cu ideea tocmai pentru a face oamenii sa incarce inainte de perioada de gratie ca sa-si pastreze minutele. Cand altfel poate unii ar fi zis ca nu au nevoie urgenta de incarcare.
  8. Pare ca merge. O precizare: 100 minute in retea. Cum adica activ ? Daca nu este activ cum ai putea sa suni ?
  9. Hmm, deci tu zici ca a obtinut acces fizic la un telefon mobil ("imprumutat") si a introdus un asemenea cod, cu ultima parte reprezentand numarul lui propriu, catre care trimite creditul ?
  10. Avira in mod clar nu consuma multe resurse, incercat pe calculator de 10 ani vechime. Acuma, daca faci chestii ciudate cum ar fi "sa trimiti ceva la imprimare din linia de comanda", asta e alta problema. De fapt in acest caz nu cred ca e vorba de consum de resurse, cine stie ce se blocheaza. Probabil ca ar trebui sa bagi la exceptii programul care face chestia aia. Intotdeauna se pot gasi metode de a bloca calculatorul sau un program, dar la utilizare normala nu sunt probleme.
  11. Nu neaparat cartela. Fraiereste pe cineva sa-i transfere credit, cum s-a zis mai sus, pentru un premiu sau alta smecherie.
  12. Nu inteleg cum permite apelarea chiar daca se inlocuieste SIMul ... Pai la noul SIM, nu mai ai numarul vechi catre care s-ar face apelul. In alta ordine de idei, o cusca Faraday poate fi ceva foarte simplu, precum acea folie metalica in care se vand majoritatea ciocolatilor.
  13. Pana la urma a reusit cineva ?
×
×
  • Create New...