Jump to content

Eureka

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eureka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. ^ E prea infantil si nu reprezinta RST. Sa incercam un mesaj in engleza.
  2. Eureka

    Porn Blog [+18]

    +1 benny_loppa Mi-am facut si eu asa ceva acum cateva zile, urmeaza sa dau drumul la site in 5 zile. Termina-l coaie in pula mea. Si eu am folosit Free WP Tube Theme + PHP MVB. N-ai favicon, jos la copyright a ramas 2009, ai doar 10 categorii (eu am in jur de 40), ai doar 2 feeduri (redtube si xvideos) si la redtube nu merge fullscreenul, asa ca renunta la el (eu am renuntat), pune 12 videouri pe pagina (eventual 16), umple spatiile cu ads, fa cacatul ala cu durata videourilor (daca nu stii cum, pm me), e facut pe hi2.ro, ai in jur de 300 videos (eu am vreo 2000).
  3. Eureka

    Huidu Sky

    @prodil89 Domnule prodil (iti spun domnule pt. ca pe drumul tau presarat cu pietricele modelate dupa forma neuronului tau in stare avansata de descompunere nu te vei mai intalni cu un astfel de apelativ), cu tot respectul, te-as trage de maneca sa aterizezi, dar pacat ca esti in maieu. Esti cretin? Stai, nu-mi raspunde acum. Scutura bine tastatura de firimituri, si cu ele satura-i pe cei cu gandirea ta infecta. Imi cer scuze ca trag concluzii logice. Acum, fii onest. Cand mergi pe strada, asculti in casti varianta extended a hitului "Inspira... Expira"? Sau e versiunea simpla care-ti blocheaza circuitele de la mansarda? Si acum, inca un exercitiu de sinceritate. Cand ai scris asta era in stare de ebrietate avansata? Have a look: Nu te obosi sa-mi raspunzi. Asa se intampla in Romania, la maternitate se "extrage" din incubator copilul care duhneste cel mai mult a alcool. Dupa ce-ti dai singur o dedicatie pe Taraf TV, revin-o cu o replica cretina de a ta. Hai ca poti mai mult... decat sa dovedesti ca arborele genealogic din care te tragi e putrezit inca de la radacina. Si asta e cireasa de pe tort. Apogeul carierei tale de cretinoid: De ce eu n-am nevoie de injuraturi ca sa-ti dau un ownage? LE: Si voi de ce prostilor faceti topicuri despre Huidu? Parca nu se mai gasesc basisti care stiu sa citeasca, eventual sa invete replici.
  4. "The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing."
  5. It seems funny to me. Sa dai deface la site-ul unei institutii cu adresa asta. IP Address: 195.110.5.2
  6. Firefox -> Edit -> Preferences -> Advanced -> Network -> Settings -> Manual proxy config -> 195.110.5.2:3128
  7. Aici era mai mult vorba despre facut bani din servicii PPC (gen Adsense). Ideea e ca nu esti banat de Google, pentru ca vizitatori sunt reali. Daca vrei trafic din Ro, da-mi PM. Dar scoate 100 USD. A, si nu ii pot aduce de pe aceasi nisa. Nu stiu la ce te referi, dar ca o completare la ce am spus: incearca sa faci posturi pe reddit in categorii mai vizitate, cum ar fi "gaming" sau "fun".
  8. Cum sa-ti umfli site-ul cu vizite&vizitatori folosind reddit? M-am gandit sa fac publica metoda. First of all, creati un cont pe reddit. Ca adresa de mail puteti folosi una temporara de pe 10minutemail. Faceti un post nou si puneti ca titlu ceva pe care sa dea click prostii, gen "End of world", "Obama suicide" etc. Puteti folosi si ceva mai plauzibil sau chiar real. La URL treceti linkul siteului vostru, dar folositi un URL shorter in caz ca numele site-ului nu inspira incredere (ex. goo.gl). Mai faceti inca 3-4 posturi de genul asta, cu link spre site-ul vostru (Atentie! Intervalul de flood este de 6 min am impresia). Metoda asta mi-a adus in jur de 350 vizitatori/zi. Si am facut doar un post pe reddit. La 5 posturi bine plasate ai asigurate 1000 IP-uri unice. Daca ai si un serviciu PPC e perfect. Have fun!
×
×
  • Create New...