Jump to content

WokenUp

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WokenUp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca esti Spooky01 , cel de pe LocalBitcoins, pot spune sa tranzactionati cu incredere! Am facut mai multe trade-uri cu el pe LocalBTC si de fiecare data a fost rapid si serios. Mult succes in continuare.
  2. Eu cred ca o influenta foarte mare in scaderile recente de pret o reprezinta si faptul ca exista o dezbatere cu privire la o eventuala schimbare in protocolul Bitcoin. Mai exact, se vorbeste despre un hardfork si parerile sunt impartite. Se vrea marirea block-ului minat de la 1 MB la 8 MB, iar pentru asta va trebui practic creat un nou Bitcoin si toata lumea va trebui sa treaca pe o versiune noua. Pe de alta parte, se spune ca trecerea la "noul BTC" ar avea unele consecinte, mai mici sau mai mari. Cert este ca versiunea curenta de BTC nu poate continua asa la nesfarsit. Va veni un moment in care tranzactiile zilnice vor deveni prea multe si astfel confirmarea tranzactiilor se va prioritiza incepand cu cele ce ofera o taxa de minare mai mare, iar in schimb cei care platesc o taxa de minare modica vor avea de asteptat pentru ca tranzactiile lor sa fie incluse intr-un block. Subiectul este unul controversat oricum, eu am prezentat mai sus ce am inteles (un fel de ELI5), dar probabil lucrurile sunt de zeci de ori mai complicate. Pe reddit, pe pagina /r/bitcoin , moderatorii au decis sa cenzureze absolut orice are legatura cu acest subiect, din motive dubioase, de aceea zic ca este ceva putred la mijloc. Pana acum , orice discutie era considerata benefica, si asa e si normal. Discutiile argumentate pot ajuta ca sa se ajunga la un consens. Cred ca aceasta incertitudine duce la scaderea sau cel putin stagnarea pretului BTC (traderii se folosesc de aceste informatii in favoarea lor).
  3. Am uitat sa las feedback, asa ca las acum: Am cumparat un cont acum 2-3 saptamani si totul a decurs ok. M-a ajutat cu multe sfaturi si este baiat de treaba. Momentan astept PIN-ul, care sper sa ajunga pana pe 20. Recomand.
  4. La fel si aici. Ca sa incercam sa elucidam misterul: Un prieten de-al meu avea problema asta (orange abonament), de fiecare data cand incercam sa ii dau mesaj primeam inapoi msg de la 333 : "destinatie necunoscuta" . Am zis ca poate e ceva temporar, insa problema a persistat si astazi prietenul de care vorbeam nu mai poate primi apeluri/mesaje deloc. Am zis sa incercam sa schimbam cartelele intre ele, ca poate e de la telefon (iphone 5s & 6). Problema a ramas aceeasi, insa surpriza: cand am pus cartela inapoi la mine nu mai merge sa sun/dau mesaj nimanui. Clar este deci ca problema apare la mai multi abonati si nu are legatura cu vreun judet/regiune. Maine voi suna la SelfCare sa vad daca imi pot spune ceva. Voi reveni cu detalii.
×
×
  • Create New...