Jump to content

Whisper™

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Whisper™'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Momentan am 2.000+/zi vizite iar in weekend trece si de 3.500, cand o sa consider ca am vizite destule si o sa gasesc o companie de advertising de unde pot scote niste bani frumosi voi muta totul pe wordpress, bineinteles ca asta o sa ma conste ceva , dar pana atunci cms , hosting si subdomeniu e free , deci nu pierd nimic. Rost are , dar depinde fiecare ce si cum gandeste.
  2. Am rezolvat cateva din neplacerile create pt vizitatori. Mersi de sfaturi.
  3. Whisper™

    Cinema City

    Filme Online - Filme Online 2011 Gratis Torrent Free Download - Cinema City , Caut parteneri de link exchange!
  4. Iti ofeream eu o copie a bazei de date cu posturile mele de pe analysis.ucoz.com in schimbul unei sume rezonabile . Daca esti interesat lasa un raspuns.
  5. Ok ... dupa o perioada scurta google mi-a redat page rank'ul 2 ... nu stiu ce sa intamplat de a fost redus la 0 o perioada de 2 saptamani,pute'ti verifica din nou si daca sunt doritori de link exchange cu pr2 astept un raspuns aici. Bafta!
  6. Baiete citeste aici =>> cocalar | Dex online, Dictionar online si aici =>> Definitie: pi?ipoanc? | DEX online . Ce zici ? nu vrei sa fii ca ei? Pai tocmai ai facut-o daca e sa ne luam dupa ce definesc acele doua cuvinte in capul tau. Despre serial ce sa zic , daca te prinde intr-o dispozitie buna nu ai cum sa nu razi. Apreciez munca celor de la @CreativeMonkeyz. Cheers!
  7. Nu stiu la ce te referi scriind aceste randuri,dar e clar ca tu ai o problema. Pentru cei ce au inca dubii in privinta serviciilor oferite din anumite motive chiar si din pricina posturilor rau intentionate ale lui Mosad care nu prezinta nici o dovada, ii rog sa lase un reply iar eu le voi trimite un PM cu un alt forum unde am postat acelasi topic,userii de acolo apeland ulterior cu incredere la noi. Rezultatul cat si reactiile lor la finalul lucrarilor le gasiti acolo. Stiu ca rstcenter e un forum mult mai liber decat majoritatea dar as dori sa fiti la subiect cu raspunsurile. Am deschis acest topic pentru a primi/oferi servicii de promovare/design nu pentru a ma certa cu unii dintre voi. Multumesc de intelegere!
  8. @Mosad postezi niste vorbe goale,prezinta si tu o dovada ca sa vada alti useri ca este asa cum zici tu. MENTIONEZ - Nu eu voi efectua serviciile si nici nu detin vreunul dintre aceste doua website'uri. Cei interesati sa lase un reply iar eu le voi furniza datele de contact ale ownerului.
  9. Ofer aceste servicii in schimbul publicitatii la voi pe site. Site care trebuie promavat:http://www.moviesfan.eu Site societata comerciala pe care o detin: http://www.phantasiaadvertising.ro P.S. Nu cer plata(adica promovarea site-ul moviesfan.eu pe site-ul vostru) decat in momentul cand sunteti multumiti de proiect Anuntul e valabil si pt. cei care nu detin site-uri, dar o sa percep o suma de bani pt. proiecte (oricum caliate/pret o sa fi-ti surprinsi) M-am gandit sa atasez si un mic portofoliu
  10. ce parere ai de http://analysis.ucoz.com/body-bg.jpg ? Merge?
  11. Nu sunt filme online pe el,deci nu stiu la ce ai vrut tu sa dai play
  12. Nu chiar! sa nu uitati de acest topic si ce sa intamplat aici, astept o prima vizita a robotului de la google, si vedem dupa daca e cum zic eu. Am avut domeniu pe el si l-am scos acum 2 zile. Dupa o perioada de 3 luni am reactivat subdomeniul. In max 3 zile o sa va dau eu un reply cu ceva cincret. Apropo sa nu folositi seowebtools.ro ... o sa patiti ce am patit eu in acest topic .
  13. Deci iti prezint dovata ... am deschis si site cu ora si data exacta a romaniei,nu stiu pe site verici tu , ori unde verific eu e de rahat ori la tine. Unul din noi va fi dezamagit ... sper sa nu fiu eu http://analysis.ucoz.com/Untitled.jpg
  14. Ok @MazaBoY ! ... scuza'mi iesirea dar la cat de bine ai formulat topicul suna de parca oferi ce alt director web nu o sa ofere niciodata. Bafta prietenului tau oricum,cine pune botul nu are ce cauta in online . Apropo buna treaba cu website'ul de filme on , e dragut!
  15. Detin Filme Online 2011 | Filme Online | Filme Online Gratis - Filme Online Subtitrate 2011 si da e pe host si subdomeniu free. Ideea e ca il folosesc la promovarea altor website'uri deoarece am page rank 2 si traffic consistent pe el. Cine vrea link exchage ? min page rank 1! As fi interesat sa fiti la subiectul topicului,nu am postat pentru a'mi face reclama din simplul fapt ca nu am nici un fel de ads pe el si nu as avea nimic de castigat,vreau doar sa caut parteneri pentru link exchange , injuriile si comentariile de insulta sunt binevenite si ele daca au in continut un sfat bun, vorba aia 'un sut in fund e un pas inainte'. Bafta!
×
×
  • Create New...