Jump to content

diximen

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

diximen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Adica mailuri cu .es? Sau xxxx@yahoo.es ?
  2. Mult mai buna si mai usor de folosit e solutia SARDU multiboot creator .Sau pentru linux , LinuxLive USB Creator 2.8.xx
  3. @bruttus,pana la urma care e un loc de unde sa cumperi produse si sa fi sigur ca sunt cele originale?(Aici in Spania ma refer) Am cumparat de la ' wifi online',de la 'La Factoria' 'Mas wifi' de pe siteuri recomandate pe siteul zero13,produse de sute de euro in timp bineinteles,pentru prieteni si pentru ca am un hobby ,asa cum ai tu pescuitul .Pot sa zic ca doar 2-3 comenzi am fost nevoit sa le trimit retur.Acum 2 -3 ani am intrebat de o antena dar nu am mia cumparat-o pentru ca m-am mutat intr-o locatie unde aveam net prin Telefonica de la proprietar,inclus in chirie,insa am trimis citeva mailuri sa explic situatia. In ceea ce priveste adaptorul L-Link 2w cu rtl 8187l de 30 dB clar ca este o mare diferenta, insa ''Nuevo L-LINK 2W REALTEK 8187L + 2 antenas omnidireccionales 7dBi'' nu este disponibil de moment.Poate ne spui tu unde il pot gasi,pentru ca si aici in Spania sunt o gramada de magazine online neseriose. ''@diximen,face un comentariu cu subinteles,dupa care da un link in care el arata ca ia uite ce scula imi iau eu si nu cumpar de la voi profitorilor...'' Nici vorba de asa ceva, pune un linck de unde sa pot sa cumpar de la voi daca am nevoie,nu e o problema decit sa le facem pula mare la Spanioli. Sper sa fiu inteles corect cu ceea ce am scris.
  4. In primul rind,apreciez munca si dedicatia voastra Brutus139,(si mai multi entuziasti gen kitt,ingineru' ) si am comandat si eu ca sa testez un L/Link LL-1002 de aici ADAP WIRELESS 2W L-LINK 300MB USB + 2ANT 7DBI (RALINK RT-3072 barato - Comprar al por mayor - Ofertas . cu ce nu sunt deacord e : ''Bai baieti,aici nu facem pula mare la altii,ne ajutam intre noi'' Cu asta chiar nu sunt deacord,poate vrei sa spui ''ne sapam unii pe altii'',aici in Spania,vorbesc. P.S Chiar nu beau ceai,beau un vin de Rioja
  5. Un singur lucru nu inteleg in fig 3.O legatura lipita si cealalte strans legata? Nu e mai bine sa fie lipite amandoua ?Sau conteaza? In rest totul e ok.
  6. ^'> Un topic foarte interesant care poate fi distrus de un ''distrus'' Unele dintre antenele home made,pot fi mai bune decat cele cumparate. Un examplu ar fi o antena+adaptor aqprox,real 18 DB (_spun ei_)+cablu de 5 m, pret 40 euro,Cumaparta de la .....nu spun firma wifi din spania sa nu iau ban, Dupa prima ploaie,a "murit" Asa ca intrebare+ajutor.? Care e cea mai buna solutie doar pentru a avea net wireless, de la un hot spot sau de la vecinu' deci nu sa spargi retele sau sa vinzi iachturi din portul international R.Valcea.
  7. Incearca cu wifiway 2.02 + o alfa de 2 W.Daca e wep o spargi sigur in 10 20 de minute. P.s @keyman2134,@zbeng stiti ceva dictionare spaniole pentru wpa? thx.
  8. Mai simplu,dai o gaura in leu cu bormasina,si il legi cu un fir de nailon de pescuit.Si il lasi incet ,dupa ce iei cafeaua,il tragi afara,ca sa il reutilizezi.
×
×
  • Create New...