Jump to content

fcrbfluture

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fcrbfluture's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. salut salut as vrea sa te contactez, am si eu un iphone blocat icloud. cum pot proceda?

  2. Pariuri sportive - Stanleybet Romania Iti faci un bilet virtual si suma minima de pariu este 2.1 ron pentru prima oara pui 4 iar dupa schimbi si pui 2 ron,vei primi un mesaj de informare de genul ''suma minima este 2.1'' si dupa 2 pui si . (punct) , dupa ce ai pus si 2 si punct va arata asa: 2. dupa punct pui 1 si rezultatul final va fi 2.1 si hop a aparut eroarea Ce parere aveti?
  3. Iti spun eu. In arest! uite : Lege privind prevenirea si combaterea pornografiei 196/2003 si din punctul tau de vedere chiar are viitor dar daca nu ai tot in regula... Sex-ul este o nevoie fireasca!
  4. am incercat sa-l iau pe r3...nici o sansa sau sunt eu prea prost..
  5. M0KE__>Everybody knows me....how great i am..detail.php?id=490

  6. e detectat de orice baieti...degeaba..si daca vreti sa-l faceti FUD tot trebuie sa bagati banii intr-un crypter...deci..
  7. bai daca vreti terorizare maxima ducetiva fix unde aveti in sufragerie voi lustra sau orice alta camera si fix sub ia sariti incaltati in bocanci fiindca sub voi este si lustra lui...bine trebuie sa aveti si noroc sa nu fie plasata diferit dar nu prea cred...nu de alta dar varmiu asa facea..pana a venit vecinasa (bine inteles o baba sclifosita comunista) sa ii spuna ca de ce umbla el la firele de la lustra ei ...ca face gauri in podea si etc si ii umbla la lustra..
  8. se mai updateaza si amxmod-ul oameni buni..
  9. daca nu e iarba atunci e altceva on:omule tu chiar ai de gand sa spargi nasa sau fbi?)cine e atat de retardat sa faca ''exploituri'' si mai mult sa le ridice pe net? tu ai face-o? daca da iti spun eu sincer ca in maxim 5 minute intra mascatii peste tine! si plus de asta ce ai de gand sa faci sa explorezi baza lor de date? fi sigur ca vei fi si lasat:)) si fi sigur ca vei gasii detalii despre o noua fiinta de pe o planeta necunsocuta noua.. aceea se cheama wer7steaua
  10. pai daca exista programul posteazal numai posta aiurea
×
×
  • Create New...