Jump to content

ZWhk

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About ZWhk

  • Birthday 02/01/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZWhk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Suki

    Salut! am un iphone 5s blocat pe icloud, cum as putea sa il deblochez? Da-mi o modalitate de contact. Multumesc!

  2. voi avea cewa din asta?

  3. este asa posbilitate!!!!!

  4. salut salut as vrea sa te contactez, am si eu un iphone blocat icloud. cum pot proceda?

  5. improvizeaza schimba sarea de lamaie cu una din substantele de mai jos, dar sa aiba aceeasi vascozitate ca si cea a cernelei: -dilueaza detergent de rufe (bilutele albastre din el sunt agent de luminozitate si stralucesc) -apa tonica (chinina straluce?te) -vitamina B-12 dizolvat în otet
  6. cei din ucraina au fost vasali imperiului deci o sa plece capul jos si de data asta. cand o sa se ajunga la 1.000.000 de protestatari o sa avem o revolutie la kiev.
  7. Eu am deblocat ieri un iphone 5s din franta blocat pe contul de iCloud, la un service, a trebuit sa il las cateva zile telefonul dar mi-a dat bon, m-a costat 445 lei, azi l-am ridicat, i-am facut un upgrade prin itunes si vad ca merge perfect. Tipul de acolo mi-a zis ca i-a facut nu stiu ce rutari catre server, sau clonari de requesturi nu mai stiu sigur...nu a fost nevoie nici de email-ul contului si nici de parola, oricum nu mai erau ca incercasem eu sa il bag pe al meu. M-a asigurat ca nu o sa mai am probleme cu el, voi ce ziceti ce probleme pot sa apara (in afara de chestii legale ca nu ma intereseaza, sincer telefonul nu a fost furat, am fost la multi altii si am pierdut o gramada de bani si timp pana acum si toti se plangeau ca e furat telefonul si nu se baga..)? P.S: inca ceva ciudat, tehnicianul de la service purta manusi chirurgicale cand umbla cu el si nu am vazut la alt service asa ceva, l-am intrebat si mi-a zis ca sunt manusi antistatice... ciudat pentru ca telefonul nu a fost desfacut inca avea sigiliul original, pana si tipla originala, placa de baza nu a fost schimbata aveam pozele si imei + versiune sunt identice.. a-s dori si eu sa stiu metoda daca se poate ! Pot furniza orice date legate de telefon pot sa fac si back-up poate vedeti ce i-a facut de merge acum !
  8. la cf baleiaj nu se ingusteaza imaginea, apar dungi pe vertical si orizontal sunt de obicei in jurul valorii de 420-460Uf / 16- 25v capacitorii. 1.vezi finalul de linii treaseul pe schema sa nu aiba ceva vizibil(de obicei se duce un rezitor sau un capacitor ce alimenteaza/filtreaza un anumit pin} dar mai mult ca sigur e finalul, dar atentie de obicei finalul nu se duce inaintea caderii capacitorilor mentionati mai sus !. 2.zi-mi modelul finalului am cateva placi..
  9. probabil datele de la db nu mai sunt valabile, si nu am timp sa stau 24-48 de ore sa generez cookie-uri pe baza key&salt va las pe voi sa testati blogul lor. link fulltiltpoker.eu: http://www.fulltiltpoker.eu/blog/wp-config.php_ mai am si un sqli blind in structura site-ului (nu in blog) dar cere caractere speciale pentru interogari..pm.
  10. To launch a project, you must be within the United States, United Kingdom, Canada, Australia, or New Zealand
  11. *LE : comenzile sunt foarte usor de intuit in hyperterminal, nu are parola, accepta read/write/reset !
  12. din pacate vin si te contrazic, modulul este implantat in chipset sau intr-un controller subordonat (controller-ul de retea intergrat spre exemplu), si dispozitivul lucreaza in gama 2Mhz- 800Mhz si are aferent filtrului LR un semireglabil poate fi capacitor sau rezistor depinde de fabricant. se poate elimina acest "cip" utilizand un osciloscop sau frecventmetru, de obicei sunt branduite pe carcasa de motorola la laptop/notebook. cele din chipset nu se pot anula dar pot fi detectate. este adevarat folosesc perifricele usb pe post de antena pe un sens de alimentare.
  13. salut ma intereseaza tema si domeniul, te rog trimite-mi facturile pe mesaj privat. vreau sa verifica daca este luat pe bune sau e facatura de 2 lei. ofer si 30 euro daca e pe bune ! ms
×
×
  • Create New...