Jump to content

menN

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

menN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. MagicThunder: nu am jucat codat ( am 3 negre playzeek ) in rsm....da se vede ca esti prost ...am lasat ip-ul ca cineva sa incerce vre'o metoda ...nu am cerut sa mi-l picat voi ...dar esti prost de'a binelea ca nu intelegi nici macar ce scriu drake: da am l-am picat cu 2dos bft
  2. Acest topic cred ca era mai mult informativ ptr ca lumea sa stie ce sa intamplat. Neme eu nu cred ca iti pare rau doar pentru minusul din buget tau ci si ptr ca ai "fost tradat" de un prieten din cate am inteles. Ar trebui inchis topicul
  3. Ai mai putea adauga si Vertrigo server ( gen WAMP mult mai usor de folosit ).
  4. Incearca sa te folosesti de variabile,daca nu reusesti anunta aici,iti pot face eu un mic formular si ti-l dezvolti tu.
  5. Nu ma intelege gresit dar eu cred ca exista o metoda deoarece nu este tinut de vre'o firma cu prestanta in Romania de CS 1.6 hosting ....deci nu are toate "anti'bugs" ....trebuie sa exista ceva...de acea am lasat si ip-ul poate cineva incearca.
  6. menN

    Cati ani ai?

    merg pe 18 dar parerea mea este ca nu ai nevoie sa ai in buletin "20" ca sa poti da dovada de maturitate.
  7. Nu as da bani pentru un asemenea lucru insa este o mica ambitie de a mea de a pica acel server. Poate totusi exista vre'o metoda... peace.
  8. Salutare As vrea si eu o metoda 2011 cat mai recenta pentru a pica un simplu server CS 1.6 IP-ul serverului: 89.39.13.203:27015 Raman dator.
×
×
  • Create New...