Jump to content

Surge

Active Members
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Surge last won the day on December 13 2011

Surge had the most liked content!

Converted

  • Biography
    I was born, I am currently alive and at some point in the future I'll die.
  • Location
    Stray
  • Interests
    contrabanda cu guma Turbo
  • Occupation
    I worship some guy named Stan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Surge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Reputation

  1. Vreau (trebuie mai bine zis ca voluntar mai bine fac java) ca search-ul meu sa genereze sugestii pe baza query-urilor de mai sus, ca la gogu eu sa tastez in camp de ex: "co" si el sa imi ofere sugestii pe baza datelor din baza mea de date gen: "contele de monte cristo", si nu stiu exact cum sa fac chestia asta proful zicea sa folosim scripturi de pe script.aculo.us si sa le integram in cod dar nu am nici cea mai vaga idee cum sa fac asta
  2. Am codul asta: <?php session_start(); include("conectare.php"); include("page_top.php"); include("meniu.php"); $cuvant=$_GET['cuvant']; ?> <td align"top"> <h1>Rezultatele cautarii</h1> <p>Textul cautat: <b><?php print $cuvant?></b></p> <b>Autori</b> <blockquote> <?php $sql="select id_autor, nume_autor from autori where nume_autor like '%".$cuvant."%'"; $resursa=mysql_query($sql); if(mysql_num_rows($resursa)==0) { print "<i>Nici un rezultat</i>"; } while($row=mysql_fetch_array($resursa)) { $nume_autor=str_replace($cuvant,"<b>$cuvant</b>", $row['nume_autor']); print '<a href="autor.php?id_autor='.$row['id_autor'].'">' .$nume_autor.'</a><br>'; } ?> </blockquote> <b>Titluri</b> <blockquote> <?php $sql="select id_carte, titlu from carti where titlu like '%".$cuvant."%'"; $resursa=mysql_query($sql); if(mysql_num_rows($resursa)==0) { print "<i>Nici un rezultat</i>"; } while($row=mysql_fetch_array($resursa)) { $titlu=str_replace($cuvant,"<b>$cuvant</b>", $row['titlu']); print '<a href="carte.php?id_carte='.$row['id_carte'].'">' .$titlu.'</a><br>'; } ?> </blockquote> <b>Descrieri</b> <blockquote> <?php $sql="select id_carte, titlu, descriere from carti where descriere like '%".$cuvant."%'"; $resursa=mysql_query($sql); if(mysql_num_rows($resursa)==0) { print "<i>Nici un rezultat</i>"; } while($row=mysql_fetch_array($resursa)) { $descriere=str_replace($cuvant,"<b>$cuvant</b>", $row['descriere']); print '<a href="carte.php?id_carte='.$row['id_carte'].'">' .$row['titlu'].'</a><br>'.$descriere.'<br><br>'; } ?> </blockquote> </td> <?php include("page_bottom.php"); ?> Trebuie sa introduc un autocompleter in cod folosind script.aculo.us si nu am nici cea mai vaga idee cum sa-l introduc in cod, are cineva vreo idee cum s-ar putea face?
  3. Genial Nu-mi sta in fire sa fiu scarba neprovocata, tu copile, ti-ai cautat-o cu lumanarea. Cine ma trimite pe mine la cratita: http://img853.imageshack.us/img853/8645/blankw.jpg
  4. Design and Analysis of Algorithms I si Machine Learning
  5. Mergi la fata acasa, astepti pana vine stalkeru (va prefaceti ca nu l-ati vazut) si faceti sex pe masa din bucatarie. (exista un anumit risc sa apareti pe redtube) Tu te simti bine, ea se simte bine, fraieru o sa mearga sa miorlaie acasa la mami care o sa zica ca-i curva si nu merita timpu'. Sau se sinucide... ce-i asa de rau in asta? Daca el isi face felu toate problemele voastre dispar, parerea mea e ca face doar power-play cu faza cu sinuciderea ca sa o tina pe fata speriata si nu intentioneaza sa o faca cu adevarat. Mie mi-as zice cineva asa ceva, nu m-as simti vinovata cu nimic, nu are nimeni dreptul sa iti controleze viata ca altfel si-o ia pe a lui, daca el atat considera ca valoreaza viata lui da-l in pula, problema nu e a mea nu ma nici un interes in existenta sau nonexistenta individului! Ah da si spune-i lu mami lui ca plodu ei e sinucigas o sa-l tarasca prin toate spitalele de cap ca sa nu-si piarda printisorul retardat.
  6. Cumpara-mi produsu ca mi-e foame. Nu?! Bine Google e de vina hai sa-i dam in judecata.
  7. S-au gasit francezii din toata lumea sa dea google in judecata pt un serviciu gratuit... se vede unde incompetenta e la ea acasa, nimeni in afara de oamenii incompetenti nu au nevoie de "concurenta" loiala (haha lumea afacerilor e curata ca o latrina din India) si de protejarea drepturilor de autor. Suna ca legea aia pe care vroiau sa o dea la noi, sa se inchida supermarketurile sambata si duminica sa faca bani micii escroci (comercianti) care cumpara produsele de la supermarket si le vand la pret dublu in piata.
  8. Partea proasta e ca 1-2 oameni iti cer permisiunea sa posteze articolul tau si zic cine l-a scris si pe urma vin cei care dau copy/paste si zic ca e al lor. Nu prea iti mai vine sa scrii nici un articol dupa asa ceva.
  9. Cred ca o sa se intample acelasi lucru ca si cu vip-urile: in primele zile dupa ce a extins Nytro lista vip-urilor toata lumea a sarit cu articole copiate care de pe unde si sa raspunda userilor mai putin "cititi" ceva mai civilizat, apo,i cand au observat ca pe 2-3 articole copiate nu-ti da nimeni acces vip au renuntat la idee si au sarit la trolling. Dar avand in vedere ca suntem romani s-ar putea sa se straduiasca ceva mai mult userii sa vina cu ceva nou pentru bani, si asa o sa creasca (pt o perioada scurta) nivelul de cunostinte si de posturi legate de securitate pe forum. (btw felicitari pt job begood si pentru initiativa de a-i ajuta si pe altii)
  10. Voua chiar va este frica ca o sa se aplice legea in romania? Hai sa fim seriosi avem niste legi ale invatamantului care prevad un anumit sistem de notare exagerat, prin care un elev normal de nota 10 nu ar lua mai mult de 7, iar pt 10 trebuie sa vii cu material suplimentar si cercetari extra-curriculare, a fost adoptat cand eram eu la jumatea liceului, anul asta termin facultatea si tot nu am auzit sa fi respectat cineva baremul respectiv. Avem legi anti-coruptie care se aplica doar pe anumiti oameni si anume cei de la putere il aplica pe adversarii lor politici. La noi toate legile se adopta sa "fim in rand cu tarile civilizate" insa de aplicat nu se aplica niciodata.
  11. Ce fac producatorii de "legale"- legalele sunt legale doar pentru ca nu exista nici o lege care sa le defineasca ca expres ilegale, Procedura de punere in ilegalitate a unei substante dureaza o anumita perioada de timp, astia care le produc sunt baieti destepti si chimisti buni: scot o dracovenie pe piata care nu este definita ca ilegala insa cu efecte narcotice + au o varianta a aceleasi chestii insa cu formula chimica modificata suficient ca atunci cand prima e interzisa a doua sa nu se clasifice ca si ilegala si tot asa. Plus ii dau un nume ciudat ca si "bath salts" si desi politia stie ce vinde nenea acolo (din cate am inteles o copie dupa cocaina) nu are ce sa-i faca, ca legea nu interzice substanta iar pe producator il doare la basca de problemele politiei. Imi este greu sa cred ca pe internet nu exista oameni destul de buni sa nu ii tina pe astia in sah mat la infinit.
  12. Imi pare rau dar pesterile deja apartin ori uni guvern sau unei persoane, daca faci picturi rupestre iti iei amenda pt distrugerea bunurilor publice/ proprietatii private. Deci picturi rupestre la tine in casa daca esti proprietar de drept
  13. Nu cred ca-i intereseaza cat de multi bani o sa castige, de data asta problema este stric cenzurarea severa a internetului, care momentan pt ei e o amenintare, inainte de internet nici dracu nu stia ca bo$$ii astia exista acum cu intenetul toata lumea le baga pule-n gura de criminali imputiti ce sunt. Oricum daca se baga legea asta la un moment dat o sa ne trezim cu un razboi de proportii mondiale, iar hotii astia o sa se trezeasca cu capetele infipte in pari de catre o populatie revoltata, oricate arme ai cand deja ai un milion de oameni care vor sa te rupa bucati la poarta esti cam mort cu toata securitatea ta (a se vedea geniu' de ceausescu- si ala s-a crezut nemuritor si intangibil pana n-a mai fost).
  14. Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever.
×
×
  • Create New...