Jump to content

Nort0N

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nort0N

  1. Atunci da-mi un link de la un episod care sa nu mearga.In plus ce calitate au episoadele tale si ce calitate au episoadele de pe Yideo.ro ? Edit: http://serialetv.net/seriale/the-carrie-diaries/sezonul-1-the-carrie-diaries/ incearca sa rezolvi.Oare se va stinge fastupload?
  2. Ai dreptate,avem foarte multe seriale noi.
  3. In total avem 181 de seriale online si 7251 de episoade. Cred ca noi suntem cei mai rapizi la adaugarea episoadelor noi!; ps: in plus cautam uploaderi.(Fiecare uploader isi poate seta bannerul propiu la fiecare episod adaugat de el si functional normal!)
  4. Este un serial bun,vizionare placuta!
  5. Am adaugat Da Vinci's Demons: 1x7 !!! Da Vinci's Demons Sezonul 1,Episodul 7 online cu subtitrare - Yideo.ro
  6. New update: Episoade noi: 1.Hannibal 1x9 [ROSUB] Hannibal Sezonul 1,Episodul 9 online cu subtitrare - Yideo.ro 2.Revolution 1x19 [ROSUB] Revolution Sezonul 1,Episodul 19 online cu subtitrare - Yideo.ro
  7. Stim si noi "ca hanca functioneaza."
  8. Am adaugat seriale noi ! Seriale Online 1.Grimm 2.Damages 3.DAllas
  9. Cei cu ala mancatias peleul!
  10. Este cumparat de mine. S8/rTfPsKxGk0bCC Hint: M-am batut cu un Atom de 128 de kg
  11. Eu incerc sa ajut si vorbesti asa urat? Ai vazut macar ce scrie cand accesezi site-ul? Mentenanta scurta. Implementare noi optiuni. Asa sa intamplat,chiar acuma sa lucreze la site.
  12. Salut, Turboplay.ro este un site care iti ofera seriale online cu plata,dar ei nu au nici un drept pentru asa ceva. 1.Creaza un cont pe turboplay. 2.Acceseaza http://turboplay.ro/plataok 3.Ai 1 zi premium gratis. Vizionare placuta.
  13. Daca vrei sa-ti mearga treaba,incearca sa folosesti un script propiu,nu tvstreamscript. Si inca ceva,la subtitrari foloseste xml.Daca ai nevoie de ajutor la subtitrari te pot ajuta eu.
  14. Il puteti descarca de aici > Directory power submit.rar
  15. Buna-seara la toti bloggerii(care au un blog pe subdomeniu), Am spus sa fac si aici acest mic anunt.Ofer domenii .info gratuit la bloggeri activi(care au un blog pe subdomeniu),care se incadreaza in aceste mici reguli. 1. Blogul s-a fie activ de minim 30 zile. 2. Blogul s-a detina 25 posturi. 3. Sa aibe minim 50 de vizite pe zi. Daca va incadratati in aceste reguli ati trecut primul nivel.La al 2-lea nivel este necesar: - Sa imi puneti un banner ADS (Google),atat timp cat vei folosi domeniul. - Nu conteaza varsta pentru mine,poti avea si 9 ani daca te descurci mai bine ca unu de 20 ani. Toti care doriti detalile precize,cum observ in toate topicurile (PM) (ID:nort0n_Xss)
×
×
  • Create New...