Jump to content

sigismunt1988

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sigismunt1988's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut ziceti-mi va rog mult un pm abuser(am avut unul functionabil dar s-a duc la o formatare......) Deci am observat mai ales pe linkmania si alte forumuri asa mai mari ca se poate da mesaj privat fara a astepta un interval anti spam si ma intrebam(prog ce il aveam mergea doar ca puteai da numai la un user) daca nu se poate face un boot sau ceva de genul cu care sa poti da mesaje private la toti userii(sa bagi nick-urile manual macar) deodata nu unul cate unul Astept sa ma ajutati daca puteti :roll:
  2. phreak stiu de mult inaintea ta ce fac programele alea sau continutul ce sa mai zici vb omu ceva si altii cu gura mare(altceva nu mai ales cunostinte) fac spam la greu citeste ce am spus eu apoi cearta-te singur :evil:
  3. numai programe aiurea dati asta il foloseam acum 5 ani(mai exact versiunea 1.6) totusi toti virusii facuti cu asta ii identifica deci degeaba (chiar daca le bind-ati) mai este TeraBit-ul ce mai face un pic de treaba dar si ala e depasit puneti-va pe citit mai bine ca astea nu mai sunt bune de nimic(nu sunt bune pentru cei cu cap dar mai ales cu antivirus bun aka Bitdefender nu altii care folosesc inca panda sau alte prostii)
  4. acum sper sa nu mi se ia in nume de rau dar vad ca e aiurea sa nu zic nasol se practica numai copy+paste pe forumul asta multe din programe ar trebui puse cu prezentare mai buna si sursa de unde au fost luate nu dam un search pe gooaga si gata ctrl+c .....macar ceva un screen sau o prezentare mai buna.....pacat ca sa nu mai zic ca sunt niste programe postate de ani de zile si cand mai vezi la unele si new! in fata lor pfffff :roll: (acum offtopic cer scuze de intrebarea urmatoare dar si un raspuns pe ce aveti host? am dat cu who is si am gasit privacy pm me cu raspuns ca am nevoie)
  5. uite un om p gustul meu darkyndy bravo se vede ca esi unul din cei care le au cu programarea ......nu cu gura thx
  6. e f clara treaba din 3 vorb nu ai inteles nimic te rog citeste un pic in semnatura mea(no offence).....oricum ce sa zic pfff oricum cine ma poate ajuta pm me
  7. HAHA!!! AM REUSIT SA !HACKUIM EXTREMESHARE on sfarsit gratie lui EliminAtoR atack efectuat de administrator+moderatorul forumului ExtremeData cred ca URMEAZA IPLAY! :roll: ziceti daca v-a placut si cine e interesat sa cumpere programul (necesita cunostinte medii de programare) sau sa comande un atac sa ma contacteze pe email(sigimunt1988@gmail.com) ce pot face urmasii lui Nebunu seara......gata ma duc la culcare dupa 3 zile de ,,online'' [scz modz si adminz pentru oferta si reclama]
  8. Aceste "unelte" daca se pot numi asa, sunt create de Robert Moore hacker-ul arestat de FBI mai gandeste-te! aka extremedata ...forum cred ca atunci cand mai luati orice de pe oricare forum ar trebui pusa si sursa mai ales in cazul own release :roll: curios ca era la vip hmmm cred ca am sa iti dau un ,,scan''
  9. foarte vechi este un program nou am sa il postez curand mai am un pic de lucrat la el
  10. salut deci manz-ilor pe ziua de azi ma ocup cu proxy asa sa incepem......am descarcat de vreo 200 de ori forum proxy leecher (toate versiunile posibile) si le-am crack-uit si dezcrackuit +serial TOT si nush dc tot nu imi merge sa scanez mai mult de 2 adrese odata deci cine poate sa imi dea o versiune gata facuta instalata si care sa mearga sigur si partea 2-a deci am vreo 8000 adrese tari pt fresh proxy numai bune de scanat si necazul este ca nu au www. sau http://www. in fata si nu mi le recunoaste in astea de leech-uit :? si va rog sa imi ziceti un program cu care sa le pot baga la toate automat www. in fata deodata. Thx in advance sa vedem un hackerut bun care sa ma ajute.......thx fratilor (app un program care sa creeze liste proxy ceva gen wordlist bruteforcer.....stie careva? sa fie ceva de genul care sa creeze proxy de la 11.11.11.11 la 255.255.255.255 +porturi ca apoi sa le dau un bleach pt ca , caut niste milioane :shock: de adrese proxy vii ca vreau sa vand la cativa) sper sa ma ajutati si iertati ca am facut 3 request-uri intr-un singur topic+eventuala smechereala (sunt cam ,,obosit'' dupa cateva beri si asa e omul...prinde curaj) oricum f curand am sa ma bag si eu la contribuit pe forum ca am niste programe.....foarte rare dar mai ales f scumpe pe moca special pt rst
  11. nu am primit pm...... :roll: edit:man daca te referi ca imi dai autoclicker lasa te rog eu pfff ..... eu am cerut ceva pt register reffer multi cu ajutorul proxy-urilor......poate stie un nea mod , admin ori unul priceput :roll:
  12. daca vrei iti dau eu program cu 3000 de proxy ,,alive'' si iti faci trafic :shock: numai sa imi donezi o suma mica(5 euro) iti arat si screen tot pm me sau da-mi email la marginean11@gmail.com :roll:
  13. salut am gasit pe un forum nu mai stiu adresa ca am pierdut bookmarkurile.....era un program care cu ajutorul catorva sute de proxy iti crea pe refferer-ul tau conturi pe bux (cate proxy bune aveai atatea iti facea) acum nush daca era vrajeala nu am apucat sa-l testez din pacate posibil sa fie conflicte la inregistrare dar totusi eu intreb se poate sa mearga? si daca da cine poate sa imi dea un link sau o sursa? :roll: (ps:programul costa 300$)
  14. exact si mai ales ca este luat de pe alte forumuri nu e own release offtopic:bine v-am gasit !gais 8) (veteranu vi se alatura de acum)
×
×
  • Create New...