Jump to content

SketchHipHop

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Underground

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SketchHipHop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. De ce razi? Si eu am facut un topic de bun venit si am scris ca RST se inseala si ca mama nu e grasa si deja un sfert de forum asteapta poze cu maicamea. Cica dovezi... Si nimeni nu ma crede. Hai ca pana maine va dau o poza cu maicamea. Sa va inchid gura.
  2. Salut... Ai vazut ce scrie in drepta sus??? E adevarat sau vrajeala.
  3. Esti asa sigur... Te invit sa tragi cat vrei in mine cu pistoale de jucarie dealea din piata si eu trag in tine 5 focuri cu un pistol de airsoft. Te risti? Unu a tras de la 6 metri in mine cu unul cu bile de plastic. Am avut o vanataie timp de 5 zile pe picior.Habar nu ai ce putere de foc are un pistol de airsoft. Sunt un fel de jucarii mai profesionale. Si periculoase.
  4. Normal ca avem ce face. Nu ai citit ce am scris mai sus? Dar trebuie sa se trezeasca mai multi la realitate. Mereu avem de ales. Si ca ultima instanta avem violenta. Daca nimic nu merge mergem peste ei ca in 89'
  5. Nu. Sunt profesionale. Am si eu un L96 (Sniper Rifle) Ce sfat pot da e sa iti iei ceva cu foc automat. Si daca vrei un pistol, de preferat unul electric si nu cu aer comprimat. E ok si cu aer comprimat dar electric e mai bun. Daca vrei sa participi la meciuri de airsoft cauta un club de airsoft in judetul tau. Trebuie sa fie. Si daca nu te tenteaza un meci de airsoft... asta cred ca o sa te convinga: La noi nu e ca la ei dar si la noi e fain.Partea mai grea e sa iti gasesti pe cineva cu care sa joci.
  6. Nu ar rezolva nimic. Cum am spus si in alt topic extremele in decizii duc la dezastru. Cu vorba buna nu ne vor asculta si daca incepem de acum sa le dam cu pietre in cap o sa complicam prea mult situatia.Solutia e mai simpla si e undeva la mijloc. @Absentu' True. True Ok.In primul rand de ce a fost asa ceva posibil? Priviti motivul: Site Oficial Primaria Orasului Covasna Cum am scris mai sus UDMR este impotriva constitutiei.Scapam de UDMR si ei nu mai au nici o modalitatea de a lua decizii aici.Singura metoda prin care ei pot castiga teren este in mod politic si diplomatic. Fizic nu au cum sa faca miscari ca suntem mai multi si le dam cu pietre in cap. De exemplu tiganii. Sunt si ei o minoritate. Ne fac si ei probleme de multe ori. Dar nu pot lua nici o decizie. Nu ii reprezinte nimeni in Guvern. Si asa si trebuie. E Romania. Ca si poveste romii din orasul meu au cerut ca pe semnele de circulatie de intrare in localitate (alea mari de piatra) sa fie scris numele localitatii si in limba lor. Primarul a zis ca ei nu au o limba oficiala si ca ei sunt o minoritate si nu au dreptul sa ia decizii deci el nu este obligat sa le respecte cererea. Si nu s-a intamplat. Problema e faptul ca o minoritate are reprezentanti in Guvern. Ceea ce nu ar trebui sa se intample. Deci cum scapam de UDMR?
  7. Intradevar merge... Asa.. Off Da Record... ii zice Easter Egg.
  8. Interesant... Totusi...legea din Romania: Asta e un lucru bun? Atunci e ilegal. Iti place sa faci asta? Nu o fa? "S-a intors tot cu c**u-n sus nu e normal Sa n-ai voie iarba, da sa te f**i in c*r legal."
  9. In clasa a VIII a profesorul meu de istorie mi-a spus ceva in timp ce vorbeam despre Unguri: Existenta UDMR este impotriva constitutiei. Un partid maghiar nu are ce cauta in alegeri si nu are dreptul la putere in alta tara decat Ungaria. De asemenea nu suntem obligati sa scriem si in maghiara numele localitatilor pe semnele de circulatie. Insa din pacate unii au alte lucruri "mai importante" de facut decat sa ia masuri... da lasa ca luam noi... drastice... Abia astept un motiv sa le arunc cu pietre in cap.
  10. Era o vorba intr-o revista: Daca votul ar schimba ceva, atunci ar fi ilegal.
  11. Sa incerce numai. Crezi ca o sa stam degeaba. Vai de ei. Aia din Covasna poate sunt niste ratati, dar restul nu vor fi. Sa calce doar in Brasov cu idei de genu... ca nu degeaba am arma de airsoft si placa de skateboard.
  12. Interesant. Sunt curios cum arata sursa.
×
×
  • Create New...