Jump to content

quitevicious

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

quitevicious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ce site visezi?MiculFum mergi la somn. @3v1lM1nD * poti face asta. cnsas-ul se ocupa cu chestiile asteasi si ai dreptul sa ceri dosarul sa vezi cine ii urmarea si cine ii turna.
  2. Dosarul FBI al lui Steve Job. L-am uploadat sursa: FBI
  3. Poti retrage de oriunde bani razors. Comisioanele insa sunt mai mari insa nu te rup. Acum depinde despre ce suma vorbesti. Daca ai de scos de exemplu 1000 de euro iti recomand sa scoti de la banca de la care ai card.
  4. Da. Este foarte tare mai ales pt cei mici.
  5. Mi s-a parut interesant ce au facut cei de la NSA pentru copii:) aici daca invata de mici sa faca chestiile astea e tare:)
  6. Are dreptate benny_loppa. Chiar ieri am citit un articol exact despre treaba asta. Cum descopera goolge linkurile in timp. Uneori poate dura foarte mult de aia rezultatele nu apar in a doua zi.
  7. @ripoff Multumesc mult de tot! Pare exact ce imi trebuie @benny_loppa Incercasem deja asa cum am zis doar ca erau cu erori.
  8. Mersi. Nu vroiam platita.
  9. Salut are cineva un cms de dating? Eu am gasit cate ceva pe net dar ori au erori grave ori nu merg deloc. Nu mi trebuie ceva f complex doar sa`si faca treaba. 10x
  10. SI utilitatea cat la suta e? sa vad eu cati vor face asta. Sincer imi pare dragut ca o chestie asa dar ca utilitate este zero.
×
×
  • Create New...