Jump to content

3mstek

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3mstek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Faza asta e cu dus si intors, mascatii nu vin in vizita la tine ci vin cu un scop, asa ca practic tu cand faci ceva online iti asumi acel risc si incerci sa-ti ascunzi urmele . Daca nu ai pic de minte si umblii neprotejat, atunci probabil o si meriti .
  2. Si eu la inceput am incercat sa fac un logo manual, dar e mai simplu daca il faci direct din photoshop si dupa il asezi tu dupa bunul plac . Oricum , interesanta musca-albina-android-ul
  3. Sunt curios. Cum ar fi ca mascatii sa greseasca usa ?
  4. Si totusi ar trebui sa fi retardat ca sa pui armstrong sau parole atat de simple .
  5. Uite parola cu cap aici : LoveMy#4Dogs . Numa eu sunt ala care si face parole din acronime si simboluri .
  6. Interesant script, merge perfect . Cred ca o sa abuzez umpic de el .
  7. Cand nu am bani sa ma duc sa mi cumpar o carte/manual, folosesc scribd, noroc cu el . Mersi pentru documentatie : )
  8. Uite-l cum vine si uite-l cum se duce .
  9. Am testat cu un mesaj si a mers . Off topic: Ok, problema este urmatoarea , stiu sa ma conectez folosind nologine , dar asta pentru firefox, adica redirectionez un port . Nu stiu cum sa fac sa folosesc socks pentru ce rulez in terminal sau ce port sa redirectionez .
  10. Va multumesc, merge perfect acum . Uitasem sa instalez curl-ul .
  11. Am urmatoarea eroare s.sh: line 24: curl: command not found Iar linia 24 este aceasta : curl -d "country=0040&no=004$PHONE&msg=$MESSAGE&submit=Server+1" --url "http://2tx.me/solinked/sentsms.php" --output "/dev/null" Posibil sa nu mai mearga serviciul?
  12. Tutorialu este foarte bun, acesta m-a inspirat. Acum ii dau direct mono cale-fisier/loic.exe
  13. 3mstek

    Salut ...

    In primul rand, era si timpul sa-mi fac cont pe forum, cred ca am abuzat prea mult de informatiile de pe forum fara sa am sansa sa va multumesc . Asa! Ma numesc ... oricum nu conteaza cum ma numesc sau ce varsta am ci conteaza ca vreau sa ma alatur comunitatii RST . Ce m-a determinat ? Sa zicem ca setea de cunoastere, sunt genul de om care asimileaza repede informatiile . Ca experienta, nu prea am cu ce ma lauda, cunosc c++, vb.net ( dar un nivel asa mai mediu, in sensul ca manualul inca mai zace pe raftul din biblioteca, poate ca vara asta il termin ) , html & css & cat de cat php si cam atat . Mai am si experienta in blogging si optimizare web . Sper sa ne intelegem bine, vreau doar sa invat tot ce tine de programare si securitate, cel mai mult vreau sa ma axez pe interogarea bazei de date si din acest motiv o sa mi cumpar si un manual curand - poate imi recomandati ceva - si cam asta este tot . Va salut din nou si ma pun pe rasfoit .
×
×
  • Create New...