Jump to content

dakes

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dakes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu am dus un produs la garantie si nici macar certificatul nu l-am avut. L-au reparat si l-am primit inapoi E vorba despre un laptop cu garantie pe serial. + Pentru explicatia cu garantia.
  2. Conflict in sensul ca dupa ce intrii pe site,si iti apare chestia asta cu ok si cancel. Dupa ce dai ok nu te mai lasa sa folosesti butonul login. Mai exact nu-si indeplineste functia de login. Dai click pe el degeaba sau enter. Conflict = Nu mai functioneaza.
  3. Salut,detin un website cu continut pentru adulti si de ceva timp ma tot chinui sa-i gasesc un popup widget ca atunci cand accesezi site-ul sa iti apara un box pentru a confirma ca ai cel putin 18 ani. Am un cod : <!doctype html> <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>jQuery UI Dialog - Modal confirmation</title> <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.9.0/themes/base/jquery-ui.css" /> <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.8.2.js"></script> <script src="/resources/demos/external/jquery.bgiframe-2.1.2.js"></script> <script src="http://code.jquery.com/ui/1.9.0/jquery-ui.js"></script> <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css" /> <script> $(function() { $( "#dialog-confirm" ).dialog({ resizable: false, height:240, modal: true, buttons: { "OK": function() { $( this ).dialog( "close" ); }, Cancel: function() { $( this ).dialog( "close" ); window.location.replace("http://google.ro"); } } }); }); </script> </head> <body> <div id="dialog-confirm" title="Atentie!"> <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: left; margin: 0 4px 10px 30;"></span>Site-ul pe care urmeaza sa îl vizualizati are continut adecvat numai pentru adulti ! Apasand click pe "OK" confirmi si sustii ca ai cel putin 18 ani. Daca nu te rugam apasa "CANCEL" </p> </div> </body> </html> ____________________________________________________________________________ Dar atunci cand il pun face conflict cu celelalte butoane si anume login si cautare. Am schimbat si id-ul butonului si tot degeaba.. M-ati putea ajuta cu un cod asemanator? Multumesc mult.
  4. Salut RST. De curand am achizitionat un program pentru a promova niste site-uri. CibeFetch Submitter.. Ati auzit careva ceva despre el? Deocamdata nu am vazut nici o schimbare la site-uri.. As vrea sa va intreb daca cumva stiti programe de genul,sau alt gen cu care as putea promova niste site-uri. Sa se vada o schimbare atat la trafic cat si la site-uri. Targetul e USA(si Canada),Europa,America Latina,Rusia .. etc.. Raman dator
  5. Ati putea sa faceti un mirror now si sa-mi trimiteti un pm?Link-ul a expirat. Multumesc.
  6. Oare a-ti putea sa imi dati si mie un link de download ? (Nu le am cu decriptari,bla,bla si m-ar interesa programul) Multumesc.
×
×
  • Create New...