Jump to content

diana00

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by diana00

  1. surge du-te si canta la alte mese. sound familiar? eu n-am nimic nici cu adminii, nici cu moderatorii,astea sunt la voi in cap.daca nu sunteti idiotproof nu mai vorbiti aiurea.clar nu sunteti. magicthunder te crezi mai nou admin sau moderator? le dai ordine lor ce sa faca? ma refeream la homo homini lupus est, pt. aia care nu stiu latina, cand am pomenit de lupi flamanzi. take a look around you. you might realize I am right. am facut o invitatie, nu am dat cu parul, brusc incepe lumea sa se oftice si sa faca spume la gura ca nu stiu ce am cu adminii, cu moderatorii, ca sunt nebuna, etc etc. eu cred ca nebuni sunt cei care fac asemenea acuzatii nefondate de stalkeri fara viata. asa ca cine are chef de socializare astept PM.asta pt. ca mi s-a reprosat ca am eu ceva cu lumea si am vrut sa demonstrez ca nu am si ca putem fi prieteni. bine, ca nu pot fi prietena cu surge care ma face nebuna, paranoica sau cu cineva care m-a injurat. rog pe cineva sa inchida topicul.mai departe vbim prin PM cu cei care sunt interesati.
  2. nu ma intereseaza preferintele fiecaruia, atata timp cat va amintiti ca sunteti oameni si ar fi bine sa va mai amintiti si de maniere cateodata.sau poate unii nu-s oameni, sunt lupi flamanzi. ete te simti jignit acum, magicthunder si nu mai poate lumea sa socializeze ca te simti tu ofensat. e problema mea ce fac cu un yahoo XSS sau sqlinjection, nu dau nimanui socoteala.
  3. cine pe cine a facut, piff? pentru cei care sunt chiori, prosti sau neatenti CHECK OUT MY SIGNATURE !!!!
  4. de unde stii tu ca e doar o bere? poate vor fi mai multe. depinde daca primesc ce vreau.caterinca, huh? caterinca nu e on topic, asa ca nu e loc de caterinca.pe bune, sigur sunt threaduri mult mai importante ca asta, urmariti-le pe alea and give me some fucking space! eu am vorbit serios, daca nu v-ati mai imbatat de mult, fac eu cinste. symboss s-ar putea sa f#t cateva cutite in gat unora, in sensul asta poate f#tut, adica o sa stea prost cu gatu dupa aia. pentru cei care nu cunosc engleza, idiotproof =1.(humorous) Resistant to the mistakes of foolish people. and since some of you are not idiotproof, this thread isn`t for you.
  5. eu urasc dimmu borgir si merdok, nu sufar nici black metalul nici alte aberatii sataniste intunecate. am preferinte mai soft, ascult numai anumite melodii rock care nu imi agreseaza auzul.
  6. da, pe partea intunecata a lunii lui din pantaloni, mai precis partea dorsala. mersi bogdan, oricum mai e ceva pana la ziua mea.
  7. romanule fii sigur ca eu nu iti dau de baut de dragul moacei tale.am zis ce cadou vreau. draga l34k, nu sufar manelele, so take your garbage excuse of reply and shove it where the sun doesn`t shine. you`re wrong. em , nu cumpar nimic, cautam un cadou de ziua mea. si care ar fi intrebarile care ti le pui?poti sa mi le spui si mie?da, sunt fata, si care-i faza? e interzis sa te intalnesti cu cineva de pe siteul asta? ti se pare tie ca anuntul meu e de matrimoniale? pentru ca dupa cum vezi daca vreau sa socializez si sa mai invat cate ceva, ori sunt pe interes ori nu stiu ce or mai fi gandind unii cu neuronii lor bolnavi si penibili.
  8. wav3, te rog stay on topic ! dar ca sa-ti raspund,aia s-ar certa si cu tocu usii daca ar vorbi si ar fi femeie. and hopefully, cei care ar dori sa vina sa aiba macar 18 ani daca nu cer prea mult, desi si sub 18 sa zicem ca nu e rau.
  9. da, din Buzau sunt. pai nu am bani sa dau de baut la tot forumu, frate. ce crezi, ca sunt milionara in euro?si tu daca ai fi in locul meu te-ai fixa pe un anumit target.nu? daca vin 10 - 20 de oameni beti pe banii vostri. eu dau de baut celor cu informatiile, atat. numai sa nu se faca manga ,ca nu am masina sa ii duc acasa.
  10. cum spune si titlul, e only for the idiotproof.you`ve been warned. daca tot sunt la moda intalnirile ba la defcamp, ba in Iasi, va anunt ca daca aveti chef sa iesiti la o bauta fac cinste in Buzau. si asa se apropie ziua mea de nastere. valabil numai pentru cei care au cunostinte profunde in yahoo sqli,yahoo xss si tot ce tine de yahoo si care nu m-au injurat de cand sunt pe forum.(ma refer la celelalte conturi aici.) nu am stabilit inca ora si data, dar posibil ori la sfarsitul lunii noiembrie ori cam in jur de 1 decembrie POSIBIL ca e libera toata lumea. daca nu va convine threadul meu, cititi alte threaduri, nu e obligatoriu sa faceti remarci nepoliticoase, decat daca sunteti in criza de neuroni poate.
  11. daca vrei, iti fac eu un proiect cu tema deportarile staliniste, da merge numai pt. creative writing, nu pt. istorie, ca ar fi fictiune.
  12. am facut un thread special pentru toti ratatii forumului care sunt asa de penibili si neavand viata sociala s-au gandit sa imi urmareasca mie activitatea pe net si nu numai. vedeti-va dracu de vietile voastre, n-aveti ce f..e? ce va intereseaza asa mult de ce plang, de ce rad, cu cine vorbesc, ce ii spun si ce fac sau ce scriu ? STALKERS ARE LAME SO GET A LIFE!!!
  13. si daca tot stiti atatea despre mine, va rog scrieti o carte si o sa o cumpar sigur.ii puteti pune titlul `How I became a stalker on internet`. la cate offtopicuri sunt pe forumul asta, tocmai eu am primit un avertisment pt. ce am postat adineauri. daca nici asta nu-i abuz de putere eu sunt regina Marii Britanii.
  14. ok. asa Ahead iti convine? vrei si ceva ofrande? sa iti scriu si un imn? mai ales dupa ce mi-ai dat ban pe nedrept? ca tot veni vorba de abuz de putere... cand dai ban pe nedrept nu esti o pizda plangacioasa care se plange ca nu i-a convenit ceva si in loc sa ignore si sa se ocupe de altele sare cu banul si face abuz de putere?
  15. cine stie cand te vei transforma si tu intr-o pizda plangacioasa....pentru ca sigur o sa vina si ziua aia Ahead. and you might remember my words then. edit AhEaD: BITCH PLEASE, data viitoare scrie AhEaD cu A MARE !!!
×
×
  • Create New...