Jump to content

brigidix

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brigidix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cine ma poate ajuta si pe mine cu mai multe site-uri hack. pm sau enumeratile aici as fi intresat .
  2. sall ma intreseaza rdp id dany_alexx2000

  3. sall da si u add la dany_alexx2000 si vb sunt intresat de fresh rdp
  4. DATI ADD LA ID dany_alexx2000,, ies banuti .
  5. OFER SERIOZITATE CER SERIOZITATE.... ID dany_alexx2000
  6. brigidix

    Ruleta?

    Sall tuturor impatimitilor de jocul de noroc, am avut si eu de curand vaga intamplare de a juca la RULETA bineinteles electornica , si iata rezultatul dupa mai bine de 7 ore de jucat ,eram bineinteles in castig cand hopa de odata m-am dus la vale usor , defapt mai bine spus in 5 maini ,pt ca cum bine ati ghicit a inceput tocarea mea masiv ,jucam pe nr 10 ron luam cate 26 din 37 de numere deci un calcul simplu 10X26=260 ron pariati ,castig meu daca imi dadea intr-un nr era de 360 de ron deci rezulta 360-260=100 corect,insa daca acea masinarie culmea spre nefericirea mea gandeste si inca cum gandeste si da bine a zis cineva mai sus de o smecherie si aceea numita operator, pai hai sa va zic si asta acel operator nu luc cu tel si alte nebunii ci simplu dintr-o anticamera din acel cazinou nu ii tre nush ce sala de mese si zeci de pc-uri. ei bine dupa ce a stat omu langa mine vazand cu ochii lui cam ce se patrece, imi zice scoate omule banii si dute acasa ,eu inacapatanat cu desavarsire ii si zic nu ca mai tre sa fac cam 200-300 de ron si abia atunci plec,ei bine cum bine va-ti dat seama nu i-am mai facut .omu a plecat de langa mine si bam sa-ntamplat nenorocirea sa dus tot ce aveam pe apa sambetei.sper sa nu supar pe nimeni dar credeti-ma sunt cusute cu ata alba.SUCCES PARIORILOR.
  7. sunt si eu intresat un pm sau idd de mess dany_alexx2000.thx
  8. brigidix

    free vpn

    poate ma ajuti si pe mine cu asta ca nu-i dau de cap deloc.thx daca este nevoie dany_alexx2000.
  9. brigidix

    Scannere RDP

    mersi man. cautam de mult asa ceva stiam ca este si nu stiam unde sa caut.thx mai am nevoie de ceva daca tot ai pus asta poate ma poti ajuta. astept un pm
  10. sall da add la idd asta de mess si vb : dany_alexx2000
  11. Am incercat si eu anumite programe de genul acesta insa nu a dat nici-un rezultat, bine formatasem hdd-ul ,il si partitionasem deci concluzie nush cum sat treaba prea bine dar eu nu am reusit sa recuperez ceva important .daca stie cineva ceva platesc.
  12. Da asa am inteles si eu ca este cel mai bun program pt criptare . si da se ofera 1 milion de $ celui ce iii va fi spart sau decriptat cea ce si-a criptat cu acest program.
×
×
  • Create New...