Jump to content

TERORIST_CS

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TERORIST_CS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu recomand Tor sau VPNium care sunt Open-Source si merg 100% Pentru VPNium iti trebuie COD DE DEBLOCARE celorlalte ip-uri. Pentru al a obtine faceti o cerere la ei pe forum. Fara COD ai doar 2 IP-uri daca nu ma insel unu este din Germania.
  2. Ai incercat si comanda %random% in cmd? Nu vad sa ii gasesti o functionalitate la program. Nu te ajuta cu nimic.
  3. Asa si fac. Am scos versiune mai noua la program si daca tot commenturi prostesti primesc nu mai postez versiunea cea noua. Pe forumuri straine. L-am postat si pe alte forumuri si nu am ban. Care vrea ultima versiune poate sa imi lase un mesaj pe forum asta sau sa ma contacteze la adresa de mail de la profil.
  4. Asta ziceam. Pun pariu ca daca postam programu pe alt forum (englez sau alte forumuri straine) nu primeam commenturi asemanatoare celui de mai sus.
  5. Am scris mai sus ca e BETA. Peste 20 min postez o versiune noua care are si posibilitatea de a putea reporta bug-urile.
  6. Eu am fost ironic dar nu ai fost in stare sa observi. Asta e Romania! Cand un om face un lucru bun, ceilalit mor de ciuda si trebuie sa isi bata joc.
  7. Eu am fost ironic dar nu ati fost in stare sa observati asta.
  8. Nu. Nu am avut timp sa ma ocup cu toate programele. Aveam programe hack inainte sa imi reinstalez windowsu. Cauta-l pe google poate il gasesti.
  9. Scaneaza-l pe www.virustotal.com o sa iti dai seama ca nu e virus. iti zic sa faci comment dupa ce ai dovada cum ca e virus. Eu am Kaspersky Internet Security 2013 si nu e detectat ca find virus.
  10. In acest program vezi putea gasi modalitati pentru creearea propriului vostru virus. *Functioneaza 100% pe Windows XP! Nu l-am testat pentru celelalte Sisteme de Operare! Acest program contine: -Remote Desktop care poate fi utilizat pe LAN (sincer l-am utilizat la scoala pe lan si a functionat la fel si cu celelalte aplicatii care o sa vi le spun mai jos), -LAN Mass Mesage (trimite mesaje unui PC de pe lan aflandu-i inclusiv username pentru a putea trimite mesaj sau trimite mesaj la toate calculatoarele de pe lan. Necesita drepturi de administrator!) -Shutdown pe IP (Aceasta comanda iti da posibilitatea in a da shutdown oricarui calculator de pe lan sau tuturor calculatoarelor de pe lan. si aceasta optiune necesita drepturi de administrator.) Nu va mai dau multe informatii despre program deoarece vreau sa le descoperiti singuri. Acest program este un program BETA! La fiecare versiune mai noua a acestui program voi face un topic nou Programu il puteti descarca de aici: Download Bat Virus Creator v 2.6.3.exe Download Bat Virus Creator v 2.6.3.exe - FisierulMeu.ro
×
×
  • Create New...