Jump to content

U238

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

U238's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Interesant tutorial.Bravo. Dar ai idee cum se configureaza [ sau daca este posibil ] Tor-ul ca sa nu mai schimbe Ip-ul din x in x secunde ?
  2. Buna ideea. Eu ma gandeam sa-mi iau nr. de la skype [ imi si luasem intr-un timp ], dar am vazut ca sunt si alte metode sa iei TM-uri [ warez boards ] si am renuntat sa cheltui banii altora pe asa ceva... Cu proxy aveam si eu o problema pentru ca AOL-ul iti da IP de Germania [ asa vad aia de la TM ] si orderul era rejected... Super tutorial - Bravo ! :@ Later edit: Citeste-ti mesajele private cand ai timp...
  3. U238

    Testat/Merge

    Nu trebuie sa schimbe nimic in cadrul forumului. Pur si simple editeaza threadul si la description scrie Testat/Merge sau in cadrul unu reply scrie Testat/Merge by Nume Mod
  4. U238

    Testat/Merge

    Pe multe forumuri [ in special cele de warez ] am vazut un lucru interesant. Adminii,moderatorii si cei care se ocupa cu thread cleaning pun la fiecare aplicatie testata de ei Tested/Works. Cred ca ar fii o idee buna ca si aici sa facem la fel.Adminii, moderatori si VIP-urile care incearca scripurile/programele postate de userii obisnuiti dau un reply in care scriu Testat/Merge sau dau un edit la postul initial si scriu Testat/Merge by nume In felul acesta e mai sigur sa incerci un program care e testat si aprobat de admin decat sa ai incredere intr-un incepator.In plus cunostintele userilor normali nici nu se pot compara cu a adminilor/mderatorilor. O zi buna tuturor.
  5. In primul rand: voi can postati verificati ce ati scris si pe urma scriptul sau programul postat ? Eu asa stiam ca se face... 1.In loc de .html, pagina trebuie pusa .php [ testat/merge ] 2.Ce intelegeti voi prin furat ip-ul ? Scriptul pur si simplu trimite adresa de ip, hostname-ul [ victimei voastre ] si data la care a fost accesata pagina la o adresa de mail aleasa de voi. Nu fura ip-ul, nu il imprumuta, nu il vede etc. Doar trimite mail cu informatiile de mai sus [ ip, host, date ] Btw: Toata lumea stie ca fiecare vrem sa avem mai multe posturi, dar calitatea conteaza, nu contitatea.
  6. Nici n-am apucat sa il iau. Direct de pe pagina l-a detectat
  7. Interesant scriptul. Ideea e buna.Eu ma intreb cum a mers la voi [ asa in versiunea -raw- a lui ], pentru ca l-a mine nu a mers pana nu l-am modificat un pic. Totusi, uneori e bine sa modifici scriptul si sa-l faci sa fie "gresit" pentru ca incepatorii sa nu poata sa-l foloseasca fara cunostinte minime de html, php etc. 1.In loc de E-mail;; se pune $to="nume@domeniu.com"; 2.In loc de adresa de email {$_GET['email']} urmatoarele persoane $1 $2 $3 $4... Suckers..."; se pune $body="Draga Don Salieri, eu sunt un robot prost si te anunt ca pe pagina ta a completat {$_GET['nume']} cu adresa de email {$_GET['email']} urmatoarele persoane {$_GET['1']} {$_GET['2']} {$_GET['3']} {$_GET['4']}... Suckers..."; 3.Limba romana de multi prost vorbita. a.* - Adresele de email vor for fi folosite doar pentru ati trimite raspunsul testului Se scrie a-ti b.$subject="Un fraier care mi-a trimes rezultat de compatibilitate )"; Se scrie trimis Asta e tot. O zi buna tuturor !
  8. Linkurile de pe isloo nu (mai) merg. Poti sa uploadezi undeva -SPAM SOFTWARE WITH CRACK- ? btw: nice scripts
  9. Bune in special pentru Y! sau MSN, nu pentru forumuri. Cand ajung acasa voi pune si avatare klumea pentru forum.
  10. <div class='quotetop'>QUOTE("mario23")</div> Nu a mers pentru ca Romtelecom a inlocuit centralele analogice cu centrale Digitale acum vreo 5 ani.Totusi speram sa fi vorba despre alt tutorial, care chiar merge.
  11. Cateva intrebari. Ai testat ce scrie acolo ? Tie ti-a mers ? Sau au auzit pe cineva de incredere ca a realizat asa ceva [ recent ] si merge ? Intreb pentru ca am mai vazut tutorialul acesta acum cateva luni si ma gandesc la faptul ca daca a mers vreodata este putin probabil sa mai mearga si dupa cateva luni... [ Tutorialul respectiv, cel putin incepea la fel.Nu sunt sigur daca circuitul era la fel, dar sunt sanse mari sa fie acelasi. ] Daca ai informatii sigure ca functioneaza da un reply si voi gasi o modalitate sa fac respectivul circuit. Thanks for posting anyway !
  12. U238

    Yahoo! cookie stoler

    Exploitul mai functioneaza ? Daca mai functioneaza, as vrea sa-mi raspundeti la cateva intrebari. De ce nu primesc mail ? [ nu primesc mail daca trimit la o adresa de yahoo, dar daca il deschid de pe propriul pc cu i explorer primesc mail ] De ce la mailul primit nu scrie ID-ul si nu are nici o informatie in afara de IP ? [ probabil pentru ca scriptul trebuie executat din mailul victimei, dar in acest caz - ori s-a patch-uit, ori mai trebuie modificat scriptul ] Btw: ce este intre script si /script nu se executa in momentul in care intru pe mail.De fapt aceasta e intrebarea de baza. De ce nu se executa ? S-a gasit patch sau nu e buna versiunea mea de i explorer ? [ 6.0 ] Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
×
×
  • Create New...