Jump to content

Apollyon

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apollyon

  1. Apollyon

    Cati ani ai?

    23, nascult odata cu revolutia
  2. Henryk Sienkiewicz - F?r? ideal si Octavian Paler - Viata pe un peron
  3. Mersi! Am citit regulamentul .
  4. Apollyon

    ~Salut!

    Salut. Ma numesc Claudiu, sunt din Constanta si as dori sa invat programare, ca un fel de hobby. Sunt student la Ecologie ultimul an, dar am petrecut mult timp in fata calculatorului fara sa-l valorific. Sper sa gasesc materiale care ma vor ajuta sa evoluez in ceea ce vreau sa fac si sa nu va stresez prea mult. P.S.: Nu, nu vreau sa fiu "Hacker" [))] cum scriu majoritatea pe aici...
  5. Fiind student la Ecologia si Protectia mediului ce vrei sa-ti zic? Ca exista? Eu consider ca oamenii sunt multe prea ingamfati sa accepte ca si noi la randul nostru suntem niste animale si nu suntem mai presus de nimic. Nu suntem nici de prea mult timp pe acest "pamant", in schimb am reusit sa-l distrugem prin lacomia si foamea de putere si cucerire. Acum e usor sa dai vina pe un basm, ca se intampla totul ca acolo, vine sfarsitul lumii, Dumnezeu ne pedepseste, etc; e mai greu sa iti accepti vina evident si ai constiinta mai curata daca totul se intampla pentru ca asa vrea cineva sus. Continuati sa distrugeti si sa exploatati ce a mai ramas, Dumnezeul vostru nu o sa vina. P.S.: Biserica e cea mai mare mafie.
  6. Rotting Christ - Cine Iubeste Si Lasa , e amuzant ca ei sunt greci...
  7. Eu sunt in a 2 a saptamana pe ubuntu si nu se blocheaza cum spun altii. Merge putin mai greu cateodata dar e ok. Daca nu va place ubuntu si vreti ceva asemanator windows luat LinuxMint 14 Cinnamon. Eu am ramas pe ubuntu ca nu vreau sa imi aduc aminte de windows si de faptul ca imi merg 3 jocuri:)). Oricum, multumim Valve, pentru Linux Steam, in curand o sa apara mai multe pt. linux, inclusiv Dota 2.
×
×
  • Create New...