Jump to content

paul1427

Active Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About paul1427

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caut persoana priceputa pentru a sparge un joc online in browser. Bugetul este de 300 euro. Mai multe detalii ofer prin PM. Cand ma refer la spart o zic in sensul de a ajunge la setarile jocului incat sa-mi ofere anumite avantaje ci nu de a distruge jocul.
 2. Dac? ai Win 8/8.1/10 a? dori s? m? pui pe list?. Mul?umesc!
 3. Nu mai recomanda porcarii de host. Gsoftcentral IS DEAD. A fost cumparat de ghesi.ro si serviciile sunt foarte proaste acum
 4. contul este verificat cu pin? Ce pret? Astept detalii pe PM! Thanks!
 5. paul1427

  Salut

  Html nu este un limbaj de programare Welcome!
 6. Ar trebui sa-ti ceri scuze ca ai fost arogant si ironic nu ca "a luat-o in serios". Daca un i3 valoreaza 500 euro (2250 ron) atunci inseamna ca nu stii sa te descurci cu nea google. Uite aici, i7-4710 la doar 2900 adica 644 euro. Efectiv la toate capitolele sta mai bine incepand de la sistemul de racire pana la procesor. PS: Arogant sau nu, 600 lei e pretul corect pentru laptop fara hdd si rami tinand cont ca e vechi de mai bine de 3 ani. Ca iti convine sau nu e treaba ta si nu ma priveste. E un topic la Vanzare/Cumparare si am venit cu o oferta. Faptul ca ti-a fost greu sa scrii 3 cuvinte ("
 7. Cat tine bateria? Din ce motiv a fost schimbata carcasa si placa de baza ?
 8. Iti ofer 600 lei pe laptop fara hdd si ram. Daca esti din Bucuresti sau Pitesti ne putem vedea personal sa facem tranzactia! PS: Pune niste poze cu laptopul Cand a fost cumparat? Banuiesc ca nu mai are garantie!
 9. daca-s filme oricum le-ai pune ti le vor bloca. Youtube are sistem automat de verificare a copyright-ului
 10. paul1427

  Salut

  Bine ai venit!
 11. Primul post si ceri logo..aici trebuia sa te prezinti sa stim si noi cine esti:-/
 12. Nu prevad prea curand filelist jos. Una e sa facilitezi si alta e sa ceri bani pe ceea ce facilitezi exact cum faceau cei de la serialepenet. Si oricum, mi se pare aiurea. Au inchis domeniul, dar proprietarii?
 13. paul1427

  Salutare

  Bine ai venit!
 14. exista riscul sa primesti raport oricum ar fi..poti sa le pui private, din moment ce le distribui cu altii exista mereu un risc
×
×
 • Create New...