Jump to content

GenesisXK

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GenesisXK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Retete culinare bazate pe fructe marine. Nu ai sa faci in veci si-n pururi un site de succes cu asa domeniu, luat gratuit defapt.
  2. Nu, a fost greseala mea. Fiind mail-ul de la steam m-am gandit ca licenta e pt steam. Defapt trebuie activata pe alt site. Ti-am trimit din nou PM.
  3. Deci din sutele de mii de utilizatori care intr-un an descarca torrente, 100 au fost cercetati, dar se spune in acelasi video ca inspectorii asociatiei anti piraterie identifica utilizatorii care au descarcat torrente si trimit datele la politie. Sa inteleg ca anul asta s-au descarcat doar 100 torrente?
  4. La 3 oameni tu vrei sa pun screenshot? Dupa ce il bagi pe steam, te rog sa faci un screenshot IdiotMan cu jocul. Mersi
  5. IdiotMan castigator, cineva sa dea t/c. Iti voi trimite key-ul prin PM.
  6. Hollywood-ul nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata in faliment. Ti-as putea nspemii de motive. Hollywood's profits, demystified. - Slate Magazine
  7. Licenta (pe steam) o dau maine pe 6 SEPTEMBRIE la ora 8 PM ( GMT +2 ). Postati aici iar castigatorul va fi ales de random.org.
  8. Asta ar fi o incercare de a ne diminua numarul de torrente descarcate? De la nume gen BBC sau UoB ma asteptam la mai mult decat o amenintare data printr-un studiu.
  9. Bine te-ai mai gandit tu. Si cand cineva face un viol, i se verifica familia. Daca e tigan, ii taiem capul. Daca e roman pur, il lasam in libertate, ca doar ce a facut? Trezeste-te ba! Numai tiganii fura? Numai tiganii violeaza? Aici vorbim de o intreaga clasa sociala, nu doar de o speta.
  10. A venit sa faca cunostinta cu Polonic. Ca sa-ti speli pacatele copile, fa un vlog despre cat de urat te-au primit utilizatorii forumului.
×
×
  • Create New...