Jump to content

GenesisXK

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GenesisXK

  1. Retete culinare bazate pe fructe marine. Nu ai sa faci in veci si-n pururi un site de succes cu asa domeniu, luat gratuit defapt.
  2. Nu, a fost greseala mea. Fiind mail-ul de la steam m-am gandit ca licenta e pt steam. Defapt trebuie activata pe alt site. Ti-am trimit din nou PM.
  3. Deci din sutele de mii de utilizatori care intr-un an descarca torrente, 100 au fost cercetati, dar se spune in acelasi video ca inspectorii asociatiei anti piraterie identifica utilizatorii care au descarcat torrente si trimit datele la politie. Sa inteleg ca anul asta s-au descarcat doar 100 torrente?
  4. La 3 oameni tu vrei sa pun screenshot? Dupa ce il bagi pe steam, te rog sa faci un screenshot IdiotMan cu jocul. Mersi
  5. IdiotMan castigator, cineva sa dea t/c. Iti voi trimite key-ul prin PM.
  6. Hollywood-ul nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata in faliment. Ti-as putea nspemii de motive. Hollywood's profits, demystified. - Slate Magazine
  7. Licenta (pe steam) o dau maine pe 6 SEPTEMBRIE la ora 8 PM ( GMT +2 ). Postati aici iar castigatorul va fi ales de random.org.
  8. Asta ar fi o incercare de a ne diminua numarul de torrente descarcate? De la nume gen BBC sau UoB ma asteptam la mai mult decat o amenintare data printr-un studiu.
  9. Bine te-ai mai gandit tu. Si cand cineva face un viol, i se verifica familia. Daca e tigan, ii taiem capul. Daca e roman pur, il lasam in libertate, ca doar ce a facut? Trezeste-te ba! Numai tiganii fura? Numai tiganii violeaza? Aici vorbim de o intreaga clasa sociala, nu doar de o speta.
  10. A venit sa faca cunostinta cu Polonic. Ca sa-ti speli pacatele copile, fa un vlog despre cat de urat te-au primit utilizatorii forumului.
  11. XBOX 360 apartine companiei Microsoft. Incearca sa-l folosesti pe o perioada mai lunga.
  12. Acelasi produs, eticheta schimbata. Dupa 1 luna de utilizare, mi se incarca execrabil.
  13. Recent mi-am achizitionat un BB Curve 8520 si am cateva probleme. Facebook-ul nu imi functioneaza ca aplicatie, am incercat reinstalarea dar imi spune ca telefonul nu indeplineste cerintele minime pt acea aplicatie. Dupa ce am cautat pe net, mi-am dat seama ca era din cauza OS-ului care trebuia updatat de la OS 4.6 la OS 5. Pentru ca nu am BB Subscription nu m-a lasat sa-l instalez. App World nu imi functioneaza, primesc eroarea "The data service not operational". Banuiesc ca e vreun serviciu platit. Aceeasi problema o am si la Yahoo! Messenger app. Am vazut ca sunt niste chestii care le poti face pentru a putea instala OS 5 pe el dar voi mai putea folosii internetul de pe WIFI? Cum as putea avea acces la AppW fara achizitionarea unui subscription plan?
  14. Buna ! Acum cate-va zile am incercat sa imi fac un cont aici pe RST (acesta nu este contul meu) si spunea ca registerul este dezactivat... Nu stiti de ce e dezactivat , de unde pot sa imi fac rost sau cand il va activa ? Si scuze daca nu e bine pus post-ul aici dar nu exista pe acest forum ''Intrebari'' sau ''Intrebari si Probleme'' etc.. Multumesc.
  15. Ok, deci sa inteleg ca tu ori nu stii matematica ori la ora 11 erai obosit. 1.6EC - 5EP 2.20EC - 15EP 6EC • 3 = 18EC 5EP • 3 = 15EP => 18EC ? 20EC EC= Euro Credit EP= Euro Paypal
  16. Downloadeaza HotSpot Shield, doar dai connect si ti-ai schimbat ip-ul peste tot.
  17. Inca te mai chinuie faptul ca bagau-tube nu mai da cont premium la raton?
  18. Presimnt ca tu nu ai terminat 8 clase.
×
×
  • Create New...