Jump to content

valcea1

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by valcea1

  1. Stii care e faza cu contul de steam daca tu ai un cd-key de la un joc si faci ticket la valve iti poti lua oricand contul inapoi, deci nu e o treaba prea ok sa se cumpere conturi de steam poti foarte usor sa dai tepe asa, "so not safe deal", aviz amatorilor.
  2. Pe mine ma intereseaza parerea despre Kaspersky Internet Security 2013 nu balariile tale. @ restu' multumesc de parere!
  3. Vreau sa stiu si eu parerea voastra referitoare la aceasta suita de securitate. Daca merita sa o folosesc, daca te protejeaza de virusi malware si nebuniile de pe net din ziua de azi, daca isi face treaba impotriva lor.Stiu ca lab kaspersky cei de acolo au descoperit in ultimul timp cei mai periculosi virusi. Astept parerea voastra!
  4. si dupa ce instalezi acel .bin mai trebuie sa te conectezi la consola prin ssh sa-l configurezi sau merge direct din browser?
  5. Salut am acest router mentionat in titlu si as vrea parerea voastra ce firmware sa pun dd-wrt sau openwrt! Astept parerile voastre. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
  6. am incercat dar tot asa arata ....l-am vandut asa ....ms oricum
  7. da capitala saraciei...e acolo...inchid aia Oltchim isi invata si parintii la treaba...(80% din ostrovenari lucreaza acolo)
  8. Am si eu o problema cu un nokia c1-01, era codat pe vodafone am incercat sa-l resoftez ,problema este ca bateria este umflata. In timpul resoftarii s-a miscat in el bateria si procesul de flashuirea s-a oprit dupa ce l-am aprins imi apre "Contact Service". Daca ma poate ajuta cineva cu vreo idee, nu raspunsuri de genul "Du-l la service" daca exista vreo metoda sa-l pot face acasa. Am incercat sa-l flashuiesc cu Phoenix. Multumesc!
  9. uite aici o metoda de hack a symbian s60v3 Download Merge foarte bine la mine!
  10. ok ms o sa le incerc pe astea tie ti-au mers ??????pot sa le folosesc pe un xp in virtualbox instalat...?
  11. ok ms....si pe xp imi da o eroare pls daca poti sa imi dai si mie un link cu driverele
  12. am si eu un vodafone 715 nu pot sa instalez driverel am windows 7 x64 pls drivere daca se poate......am incercat sa urmez pasii de acolo dar nu pot sa instalez driverele....ajutor ajutor ajutor
×
×
  • Create New...