Jump to content

saveS

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    B-666-SAV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

saveS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am nevoie de o platforma free , online care sa afiseze clientilor datele mele din analytics. Sa imi dea un link catre fiecare site din google analytics, pe care sa il pun in footer, si atunci cand dai click pe el , sa te duca pe platforma respectiva , unde sa imi arate public: "Visits" "Unique Visits" "Browser" "Country" s.a...
  2. Ah stiu , scriu mult si prost.. incerc din nou: T5.ro este un site , ca multe altele de analiza trafic. Ce are el mai special este ca se conecteaza la google analytics. Pe mine ma intereseaza o alta platforma free care sa se conecteze la google analitycs si sa imi dea snippets , pe care sa le pot insera in cele 120 de siteuri de anunturi, astfel incat clientul sa poata vedea traficul real contorizat de Google.
  3. Salut , am facut 3 conturi diferite de t5 cu cate 40 de siteuri pentru fiecare. M-am logat cu succes totul a mers ok , a doua zi nu am mai putut sa ma conectez, conturi inexistente , nu recunoaste nici macar adresele de e-mail cu care m-am inregistrat.. E posibil sa aiba un filtru de ip si sa nu imi permita mai mult de un singur cont , si prin urmare sa le fi sters pe toate 3 , sau poate au dat restore la db exact dupa ce m-am inregistrat ? Ideea e ca nu vreau sa ma inregistrez din nou si sa pun manual snippetsl a 120 de siteuri daca nu sunt sigur ca o sa se si pastreze. Alte platforme free care sa se conecteze la google analytics stiti cumva ce pot folosi ? Sau vreo idee in legatura cu ce as putea face ? L.E. Am contactat webmasterul dar nu imi raspunde nimeni.
  4. Am nevoie de un programator cu, cunostinte solide de Ubot si autoIT P.M. cine e interesat , salariul si programul se vor discuta in urma interviului cu angajatorul.
  5. Ah acum inteleg de unde toata ura asta, nu mai sunt tovarasii la putere Ceausescu, Iliescu, Nastase, baietii regretati de pulime. Te asigur ca nu sunt crispat/frustrat de faptul ca tu si alti romani, tigani si moldoveni traiti si va reproduceti prin alte meleaguri. Ma bucur pentru voi , ba chiar mai mult as vrea sa ti se alature cat mai multi , lasa ca stam noi aici cu istoria noastra de care nu ne e rusine, stam noi mandrii ca stramosii nostri au fost Burebista si Vlad Tepes. Voi vanatorii-culegatorii, suferinzii ai dictaturii Basescu, Udrea si Boc, mergeti linistiti in Spania, identificati-va cu istoria si cultura poporului spaniol, futut in cur inca de pe vremea punilor si pana in prezent cand s-au vandut complet musulmanilor , algerienilor, indienilor, chinezilor, bascilor si catalanilor. Maghiarii sunt o minoritate, asa ca ne doare fix in cuc de ei! Dar deh, eu iti inteleg frustrarea, ca ti-e greu sa stai departe de Romania si incerci sa te detasezi prin ura! De cand ati dat de apa curenta si televizor nu vreti sa mai auziti de nimic, si bine imi pare, nu va condamn dar nu o sa evoluati niciodata prin gandirea asta ! Imi pare rau de offtopic dar te rog nu ma mai implica in nici un dialog pe viitor. macar in postul tau, orice doritor poate observa cu usurinta de unde putoarea si nesimtirea majoritatii neamului roman. Ei bine putoare vine din lenea de a te adapta. Romanul nu vrea sa evolueze. El daca asa a invatat odata de mult ca se scrie "î" , acesta asa va deceda, niciodata nu va dori sa schimbe nimic! Acest principiu se aplica in arii largi si se observa cu lejeritate din zonele rurale ale tarii pana in buricul capitalei. Principiul de baza: Decat sa socotim? Hai sa ocolim!
  6. Daca eu sunt mamaligarul cu "calculator primit cadou de la pariniti" atunci imi pare bine de cunostinta ,domnule bruttus. Ma bucur ca incercati sa fiti cat de cat obiectiv. Sper sa scada somajul in spania si sa va gasiti din nou locuri de munca , atat capsunarii de rand , cat si capsunarii intelectuali dadatori cu parerea pe forumuri romanesti de securitate. P.s. In interiorul cuvintelor se foloseste vocala: "â" , nu "î" cum se scria in secolul 19'; "î" se foloseste doar ca prefix ( adica inceputul cuvantului ). Deasemenea cuvantul "sînt" folosit de 4 ori de-a lungul textului dumneavoastra, este inlocuit cu succes, de cuvantul "sunt" ( Dar asta doar pe meleagurile mamaligarilor ), ca romanasii din spania de cand se plimba cu haudi nu mai stiu de doom. Straduiti-va mai tare data viitoare ! Adios.
  7. been there done that, am instalat pe stalpi 2 ani de zile ftp/utp pentru toata prelungirea ghencea , daca nici eu nu stiu protocoale si medii de transfer... Nu e panica. Pe ce vrei sa pariem ? Practic sustii ca habar nu aveam de FTP ca si cablu , dar stiam ce inseamna ftp ca si protocol transfer fisiere ? decat sa ne contrazicem mai bine facem ceva constructiv si imi dai si mie o mana de ajutor: aici
  8. Eu stiam ca te poate ataca cu RAT doar daca esti RATAT..
  9. http://www.youtube.com/watch?v=BwLtTa2trRs
  10. Hahahahaahah DUMB AS FUCK! Si cum faci toata treaba asta daca omu nu are internet to begin with ? Inutil! aaa.. m-am prins , presupuneti prin absurd ca are internet prin cablu, doar ca plm vrea sa fure si wifi nu ? Precizati ca e pentru tiganii si moldovenii din spania si din anglia, nu pentru romanii ! In plus in spania costa 10€ pe luna internet prin ftp, si wifi gasesti oriunde ! Iar in anglia in most places its fucking free ! Si in rest ori e inclus in billuri ori dai 12-15£ pe luna ! Iar daca nu iti permiti 10-15£/luna , atunci treci dreacu acasa in comuna Glod judetul Iasi la muls de vaca !
  11. saveS

    Y!Disruption

    This is so twenty and late ! Nu mai functioneaza! Cei care isi doresc keylogger si trojani calare pe trojani, il pot gasii inca pe google
  12. E necrofil, ii place sa dezgroape mortii !
  13. saveS

    Yellow :]

    OFF: -Ai avut vreo prietena ? "E un subiect delicat" ))) Daca pica netu , its time to get a life ! Nu pot sa cred ca am vazut asa ceva Cel mai prost clip propagandistic posibil ! ON: bun venit 1337 no girlfr133n7 !
  14. Daca il vindeai in 2011 era ceva... Iti dau pe domeniu o fisa de 5 euro centi ,o scama, o agrafa si o acadea ciupaciups muscata!
  15. Salut , dupa cateva saptamani de chin si munca am reusit sa fac un layout html+css si putin js pentru un magazin online pe care as vrea sa il deschid in curand. Am si eu nevoie de cineva care ma poate ajuta , eventual in schimbul unei sume modice pentru ca deh.. din moment ce ma adresez voua , evident nu imi permit o firma de webdesign.. Cum spuneam, am nevoie de cineva sa ma ajute cu urmatoarele lucruri : 1 Adaugare un motor de cautare al produselor de pe site si un search string gen "sorteaza dupa pret". 2 Cel mai important , un shoping cart cu formular de comanda , un user panel pentru inregistrare si un newsletter. Deci php si mysql. Daca vrea cineva/poate sa ma ajute astept pm-urile voastre cu pretul.
×
×
  • Create New...