Jump to content

saveS

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saveS

  1. Am nevoie de o platforma free , online care sa afiseze clientilor datele mele din analytics. Sa imi dea un link catre fiecare site din google analytics, pe care sa il pun in footer, si atunci cand dai click pe el , sa te duca pe platforma respectiva , unde sa imi arate public: "Visits" "Unique Visits" "Browser" "Country" s.a...
  2. Ah stiu , scriu mult si prost.. incerc din nou: T5.ro este un site , ca multe altele de analiza trafic. Ce are el mai special este ca se conecteaza la google analytics. Pe mine ma intereseaza o alta platforma free care sa se conecteze la google analitycs si sa imi dea snippets , pe care sa le pot insera in cele 120 de siteuri de anunturi, astfel incat clientul sa poata vedea traficul real contorizat de Google.
  3. Salut , am facut 3 conturi diferite de t5 cu cate 40 de siteuri pentru fiecare. M-am logat cu succes totul a mers ok , a doua zi nu am mai putut sa ma conectez, conturi inexistente , nu recunoaste nici macar adresele de e-mail cu care m-am inregistrat.. E posibil sa aiba un filtru de ip si sa nu imi permita mai mult de un singur cont , si prin urmare sa le fi sters pe toate 3 , sau poate au dat restore la db exact dupa ce m-am inregistrat ? Ideea e ca nu vreau sa ma inregistrez din nou si sa pun manual snippetsl a 120 de siteuri daca nu sunt sigur ca o sa se si pastreze. Alte platforme free care sa se conecteze la google analytics stiti cumva ce pot folosi ? Sau vreo idee in legatura cu ce as putea face ? L.E. Am contactat webmasterul dar nu imi raspunde nimeni.
  4. Am nevoie de un programator cu, cunostinte solide de Ubot si autoIT P.M. cine e interesat , salariul si programul se vor discuta in urma interviului cu angajatorul.
  5. Ah acum inteleg de unde toata ura asta, nu mai sunt tovarasii la putere Ceausescu, Iliescu, Nastase, baietii regretati de pulime. Te asigur ca nu sunt crispat/frustrat de faptul ca tu si alti romani, tigani si moldoveni traiti si va reproduceti prin alte meleaguri. Ma bucur pentru voi , ba chiar mai mult as vrea sa ti se alature cat mai multi , lasa ca stam noi aici cu istoria noastra de care nu ne e rusine, stam noi mandrii ca stramosii nostri au fost Burebista si Vlad Tepes. Voi vanatorii-culegatorii, suferinzii ai dictaturii Basescu, Udrea si Boc, mergeti linistiti in Spania, identificati-va cu istoria si cultura poporului spaniol, futut in cur inca de pe vremea punilor si pana in prezent cand s-au vandut complet musulmanilor , algerienilor, indienilor, chinezilor, bascilor si catalanilor. Maghiarii sunt o minoritate, asa ca ne doare fix in cuc de ei! Dar deh, eu iti inteleg frustrarea, ca ti-e greu sa stai departe de Romania si incerci sa te detasezi prin ura! De cand ati dat de apa curenta si televizor nu vreti sa mai auziti de nimic, si bine imi pare, nu va condamn dar nu o sa evoluati niciodata prin gandirea asta ! Imi pare rau de offtopic dar te rog nu ma mai implica in nici un dialog pe viitor. macar in postul tau, orice doritor poate observa cu usurinta de unde putoarea si nesimtirea majoritatii neamului roman. Ei bine putoare vine din lenea de a te adapta. Romanul nu vrea sa evolueze. El daca asa a invatat odata de mult ca se scrie "î" , acesta asa va deceda, niciodata nu va dori sa schimbe nimic! Acest principiu se aplica in arii largi si se observa cu lejeritate din zonele rurale ale tarii pana in buricul capitalei. Principiul de baza: Decat sa socotim? Hai sa ocolim!
  6. Daca eu sunt mamaligarul cu "calculator primit cadou de la pariniti" atunci imi pare bine de cunostinta ,domnule bruttus. Ma bucur ca incercati sa fiti cat de cat obiectiv. Sper sa scada somajul in spania si sa va gasiti din nou locuri de munca , atat capsunarii de rand , cat si capsunarii intelectuali dadatori cu parerea pe forumuri romanesti de securitate. P.s. In interiorul cuvintelor se foloseste vocala: "â" , nu "î" cum se scria in secolul 19'; "î" se foloseste doar ca prefix ( adica inceputul cuvantului ). Deasemenea cuvantul "sînt" folosit de 4 ori de-a lungul textului dumneavoastra, este inlocuit cu succes, de cuvantul "sunt" ( Dar asta doar pe meleagurile mamaligarilor ), ca romanasii din spania de cand se plimba cu haudi nu mai stiu de doom. Straduiti-va mai tare data viitoare ! Adios.
  7. been there done that, am instalat pe stalpi 2 ani de zile ftp/utp pentru toata prelungirea ghencea , daca nici eu nu stiu protocoale si medii de transfer... Nu e panica. Pe ce vrei sa pariem ? Practic sustii ca habar nu aveam de FTP ca si cablu , dar stiam ce inseamna ftp ca si protocol transfer fisiere ? decat sa ne contrazicem mai bine facem ceva constructiv si imi dai si mie o mana de ajutor: aici
  8. Eu stiam ca te poate ataca cu RAT doar daca esti RATAT..
  9. http://www.youtube.com/watch?v=BwLtTa2trRs
  10. Hahahahaahah DUMB AS FUCK! Si cum faci toata treaba asta daca omu nu are internet to begin with ? Inutil! aaa.. m-am prins , presupuneti prin absurd ca are internet prin cablu, doar ca plm vrea sa fure si wifi nu ? Precizati ca e pentru tiganii si moldovenii din spania si din anglia, nu pentru romanii ! In plus in spania costa 10€ pe luna internet prin ftp, si wifi gasesti oriunde ! Iar in anglia in most places its fucking free ! Si in rest ori e inclus in billuri ori dai 12-15£ pe luna ! Iar daca nu iti permiti 10-15£/luna , atunci treci dreacu acasa in comuna Glod judetul Iasi la muls de vaca !
  11. saveS

    Y!Disruption

    This is so twenty and late ! Nu mai functioneaza! Cei care isi doresc keylogger si trojani calare pe trojani, il pot gasii inca pe google
  12. E necrofil, ii place sa dezgroape mortii !
  13. saveS

    Yellow :]

    OFF: -Ai avut vreo prietena ? "E un subiect delicat" ))) Daca pica netu , its time to get a life ! Nu pot sa cred ca am vazut asa ceva Cel mai prost clip propagandistic posibil ! ON: bun venit 1337 no girlfr133n7 !
  14. Daca il vindeai in 2011 era ceva... Iti dau pe domeniu o fisa de 5 euro centi ,o scama, o agrafa si o acadea ciupaciups muscata!
  15. Salut , dupa cateva saptamani de chin si munca am reusit sa fac un layout html+css si putin js pentru un magazin online pe care as vrea sa il deschid in curand. Am si eu nevoie de cineva care ma poate ajuta , eventual in schimbul unei sume modice pentru ca deh.. din moment ce ma adresez voua , evident nu imi permit o firma de webdesign.. Cum spuneam, am nevoie de cineva sa ma ajute cu urmatoarele lucruri : 1 Adaugare un motor de cautare al produselor de pe site si un search string gen "sorteaza dupa pret". 2 Cel mai important , un shoping cart cu formular de comanda , un user panel pentru inregistrare si un newsletter. Deci php si mysql. Daca vrea cineva/poate sa ma ajute astept pm-urile voastre cu pretul.
  16. saveS

    Cumpar website

    mai astept oferte via PM , multumesc
  17. Rog iubitorii de animale , dar si pe cei ce urasc cocalarismul , maneaua , proasta educatie si caracterul de cacat al ciorilor nespalate din Romania , sa se sesizeze si sa ia atitudine in legatura cu urmatoarea problema: Urmariti filmuletul , iata cum o jigodie de om poate sa dea intr-un animal neajutorat care si asa indura cu greu iarna grea , foamea , bolile , riscul de a da masina peste el si multe altele , acum trebuie sa se mai fereasca si de bulangii dastia teribilisti care vin din nu stiu ce coclauri de la tara cu gandu sa impresioneze gagicile cu faptul ca bate un caine. Asta s-a întâmplat când am fost la catel. Dac?-l recunoa?te ci... | Facebook Pe jegos l-am gasit , il cheama Bogdan Razvan si culmea are un catelus in brate chiar la avatar futui mortii in gat de cioara belita .. si asta e contul lui http://www.facebook.com/profile.php?id=100002016860002&sk=wall , poate cineva sa faca rost cumva de adresa lui sau ceva further investigation ??? Sau macar sa imprastiati pe FB cat mai mult fata lui de cioara belita poate cineva il recunoaste mai bine si are si curaj sa ne spuna cine e si de unde e !! Am incredere in voi ca nu o sa lasati treaba asta nerezolvata !
  18. Cat ma costa sa imi faceti un magazin virtual cu unelte de pescuit. Vreau sa fie domeniul .RO , doar comand form cu mail hosting si shoping cart, fara login sau alte tampenii. Si inca ceva sa aiba si un panel accesibil , sa schimb / adaug / retrag produse si preturi. Un pret estimativ , cel mai ieftin va rog pentru tot pachetul de mai sus , inafara de adwords, acolo ma descurc. Astept cele mai bune oferte , va multumesc.
  19. Locuri de munca mysql_error(): MySQL server has gone away for query: $q=SELECT * FROM users WHERE id=0 Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: debugEnabled [file] => /home/content/t/h/u/thunderadmin/html/site/functions.php [line] => 1708 )
  20. draga daatdraqq , 1) Marirea TVA cu 5 procente = Singura solutie viabila pentru a putea sustine economia, daca nu cumva ti-ar fi placut sa cadem in recesiune dupa care urmatorii pasi ar fi fost > foame ,frig locuri de munca 0 , ulterior >scaderea ratingului tarii > ulterior> afara din europa deci pa imprumuturi si investitori > 4 romania se transforma intr-o insula de bastinasi care ar vana sobolanii cu arcu , chiar in mijlocul Europei , toate astea ca sa nu mai dai tu inca 5% pentru un cacat de bidon de suc sau punga de chipsuri. Banuiesc ca nu te afecteaza mai profund de atat tva-ul , dar deh.. deschzi TV si te invata aia imediat cat de ferm si extremist trebuie sa devii vis-a-avis de masurile astea. 2) Taxa auto = Taxa de poluare pentru toti bulangii care merg cu RATB fara bilet si se hotarasc dupa ce fac credit la banca pe care nu il vor mai returna niciodata , sa isi cumpere o masina bomba din ani 70 , din Bulgaria , cu care ulterior dupa ce se imbata intra cu ea in tine si ghici ce nu vine politia din Bulgaria sa investigheze accidentul , vine politia Romana , platita din banii nostri ! Asa ca plateste in mortii tai dublu daca vrei 2.4 benzina din Bulgaria. (p.s. daca te simti jefuit cum zici tu fugi si i-ati banii inapoi) 3) Impozitul forfetar = Ai un cacat de s.r.l ? Dai spaga ca sa ai cifra de afaceri cat mai mica , in timp ce tu bagi bani in buzunar cu amandoua mainile ? Pai ia fi atent , atunci statul ce poate sa iti faca daca tu cauti sa il furi in continuu , e uite ca a gasit parghia necesara , se numeste impozitul forfetar , si cei pe care ii auzi tu acum ca se plang de imp forfetar sa SUGA PULA au uitat cand isi luau masinii , case si deduceau 19% tva pe firma din (30,40 de mii), acum nu le mai comvine ! AVIZ AMATORILOR. Orice alte idei mai aveti orice auziti la tv dati-mi voie sa le demontez , daca pot prin dovezi clare , indubitabile. Da intr-adevar sunt si legi proaste , sunt si politicieni corupti la putere , bineinteles peste tot sunt , nu exista gradina fara uscaciuni , da eu mi-as dori sa isi dea in pula mea tot guvernu demisia sa ramana pe mana la PSD , sau mai bine a lu' dan diaconescu sau vadim , sa vedem atunci ce mai comentati pe cine mai injurati !!! Am 21 de ani muncesc de la 16 ani , si mie imi e greu da macar am ochii deschisi si stiu ce se intampla in jurul meu !!!
  21. A dat demisia fortat de imprejurari; Nu vreau sa intru in polemica cu voi da omu a vazut doar interesul tarii , pacat ca nowaday mass media e cumparata politic de opozitie , si va face sa ii urati si voi pe cei de la putere. E normal asta e rolul opozitiei , sa vrea sa deturneze puterea , dar atunci cand o face pentru interes propriu , si va spala creierul continuu determinandu-va sa ii urati , atunci asta nu mai e capitalism si nici democratie. In viitor rezultatele masurilor se vor vedea , acum e normal sa fie oameni nervosi din atatea motive , dar ghici ce daca era Nastase sau Ponta sau Antonescu fie orice alternativa a comunistilor care sa fi guvernat in locul celor de la PDL in perioada asta de criza mondiala , acum nu mai aveam nici macar luxul de a sta pe forum pentru ca probabil VANAM SOBOLANII CU ARCU !!!! Asa ca nu va mai grabiti sa faceti si sa ziceti ce auziti la tv incercati sa analizati situatia si sa va informati mai bine.
  22. Slt bgd , bUn vnt pe RsT . sper s itzi plak aici ,e super mega jmecher f0rumu' !
  23. saveS

    parere

    +Bonus Corectura text ! -Move from ShowOff > /goto https://rstcenter.com/forum/cele-mai-penale-posturi.rst
  24. saveS

    parere

    nume AHR (asociatia hackerilor din Romania) a se citi "Eieicer". nota 6 Idee. nota 5 Putere de convingere , motivare prin mesaj. nota 2 (nu cred ca ai ce iti trebuie pentru a intocmi pasii necesari creari unei asemenea asociatii , nu ai putere de convingere , nu poti fi lider). Daca ai fonduri si sustinere financiara solida ai putea sa pui pe picioare asa ceva dar iti trebuie niste infuzii puternice si continue de capital , ai nevoie si de PR , copywriteri si marketing si sa ai noroc cumva majoritatea programatorilor sau cum zici tu "hackerilor" sa lucreze cumva pro bono. Ce sa mai, sunt multe lucruri de care ai nevoie si pentru toate ai nevoie de bani. Nu mai functioneaza ca pe vremea lui Mark Zuckerberg sa te aduni cu niste prieteni in beci la bunica si sa te apuci de treaba. Concurenta e severa. Ai nevoie de cei mai buni in domeniu si de bani. Deci ai nevoie de membri RST si de investitori. Ca sa atragi investitori ai nevoie de niste idei revolutionare. Un alt google < not going to happen, so bad ideea >. Edit , reformuleaza , mai gandeste-te un pic , si vino cu o idee de afacere mai productiva. Spor. Parere pur obiectiva, nu am nimic personal cu tine.
×
×
  • Create New...