Jump to content

IancuR

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IancuR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. @DeCrew, da-ti 2 palme si jet. @Il baneaza cineva pe idiotu asta?
  2. Nu am avut timp sa citesc toate comentariile, am citit esentialu postat de Nytro si Nemesis. Nu pot sa spun decat ca din punctul meu de vedere este foarte bine ca ati redeschis forumul RST. Asta ar trebui sa dea dovada ca nu ne simtim cu musca pe caciula. Indiferent de ce s-ar intampla sau ce s-a intamplat, RST este si va ramane in picioare (si asta va recomand voua, administratorilor) pentru ca aici multi am/au invatat cate ceva, dar in scopuri bune nu rele. Nici nu vreau sa comentez ce au facut ceilalti de au fost arestati, pentru ca nu imi permit, nu-i cunosc, deci nu comentez. Nu va cunosc pe niciunu, dar acest site ar trebui sa ramana in picioare ! Respectul meu pentru RST. Aviz "carderilor", ganditi-va ca va merge o zi, o luna, zece ani, dar dupa tot o sa fiti prinsi, pentru ca nimic in viata nu merge la infinit, mai ales ilegalitatile. Ma abtin sa spun mai multe, cert este ma bucur ca ati redeschis forumul si imi pare rau abia acum am aflat ce s-a intamplat. O seara buna.
  3. Mie mi-a mers cu key-ul lui oMSQo, intrebarea este daca primesc log's de la altii care le trimit fisierul .exe
  4. Vreau sa stiu daca functioneaza in scopul in care toti si l-ar dori. Adica sa il fac .exe (gen) sa il trimit la altii in pc, daca nu... cine ma poate ajuta cu unu bun platesc. (PM me)
  5. Nu are ce sa caute asta aici, old oricum.
  6. Recomand. Merge 100% testat pe multe pc-uri cu multe id-uri diferite.
  7. Credeam ca este o gluma ! Working, 10+
  8. Pare simplu, dar este greu. Totusi, mai bine stati in banca voastra sa nu faceti asemenea prostii. Thanks oricum pentru post.
  9. Merci. Paste fericit si tie alaturi de cei dragi.
  10. A se repeta pentru cei care nu au citit tot topicul. Daca nu aveti comanda finalizata din start, nu o sa primiti nimic. Nu trebuie confirmare sau nimic pentru ca se verifica. Cum spun si ceilalti mai sus, cautati "Instant Delivery".
  11. Eu propun sa-ti tragi 2 palme si sa mai iesi din casa. Am dedus din punctul nr.2 ca tu o sa stai 24/24 pe forum ca sa prinzi cele 10 minute.
×
×
  • Create New...