Jump to content

Oake

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Oake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Invata Social engineering sa stie cum s-o manipuleze mai bine.
  2. Am incercat circa 3-4 programe pentru recuperarea datelor pierdute/sterse si nu am reusit cu ele. Am zis ca sar putea sa fie o prostie, dar aveam in gand si ideea ca ei sar putea sa aibe ceva chiar bun pentru a recupera si nu e de gasit pe net.
  3. Asta am vrut sa spun si eu, si chiar o sa bag aiurea capcha acolo pana se strang 3$ cand nu am ce face sa vedem. Edit : Today: Correct: 4 Incorrect: 7 Total: 11 Deci la statistici se tine cont de cate ai gresit, dar tot iti adauga acolo la balanta.
  4. Am citit posturile voastre cu hardul cryptat, dar am si eu o intrebare. Este adevarat ca pot recupera fisierele sterse? Daca dam format toate partitiile si bagam doar Windowsu, Player si Messengeru, pot vedea ce a fost pe hard inainte de acel format ?
  5. Oake

    HC Stealer

    Te bagi ca musca-n lapte ma. Avei nevoie de 1 post ca sa faci 20 sa inteleg. Inainte sa mai povestezi odata, fara rost, citeste inainte cu 2-3 posturi si vei vedea unde eu am intrebat daca va fii detectat de antivirus acel server. Iar acel Daniel vine cu raspunsul : MA NENE E SERVER NU E VIRUS. Deci ? ti se pare ca umblu cu caterinca?. Puteai sa vii cu un post simplu: Da este detectat.
  6. Oake

    HC Stealer

    Ok, am sa ma las de talent, daca te lasi si tu ! Am intrebat daca .exe-ul pe care-l creaza e detectat ca virus trojan sau ma rog de catre antivirus. Mai pe scurt ca sa intelegi, in momentul cand trimiti pe YMsgr cuiva, acela cand il accepta daca are av instalat in PC va fi sau nu recunoscut ca virus. Nu stiai asta, nu ? LE: sa vorbesc dupa un tutorial video, dupa ce am facut o incercare si mi-a reusit pot si eu vorbi aiurea.
  7. Oake

    HC Stealer

    Serverul de il creaza, este detectat de antivirus? Multumesc.
  8. Scoate bateria si baga codul de IMEI aici : Security Master-code calculator for Nokia mobile phones , Asta ar trebui sa-ti genereze Master de la telefon dupa care incearca cu el. Eu am reusit la un Nokia de nu aveam parola pentru resetare generala. Bafta, astept un reply daca ai reusit.
  9. Imi poti face un video de 2 minute, urcand un torrent dupa filelist ca exemplu pentru a vedea cu adevarat viteza de upload? Daca face cu minim 1GB/s upload, dupa ora 18:00 iti trimit banii.
  10. Iti pot oferi un cont pe filelist, doar trebuie sa te ocupi de el sa-i faci ratie. Fara plata.
  11. Oake

    Salut.

    Bine v-am gasit! Ma numesc Cristi, am 21 de ani si sunt pasionat de IT. Am gasit acest forum cautand pe google free VPN & VPS, si am decis sa stau o perioada pe aici. Nu sunt interesat de partea cu " Hacking " , nu ma atrage. Am la cunostinte cate putin din fiecare si cu putina rabdare pot gasii rezolvare la orice problema. Timpul le rezolva pe toate. Cam atat, sper sa ne intelegem.
×
×
  • Create New...