Jump to content

xanderloco

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xanderloco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Instant delivery.. hmm.. am cautat 3 ore
  2. Xperia x10 mini pro. Android 2.1.. se misca repede , singurul minus fiind bateria .
  3. Dau pe $ paypal : Credit telefon cu rata de 1/2 ( adica 1 eur tel pt 2 $ paypal) === orange Dau $ in moneybookers(Skrill) pt PP. Pm. ( fara manevre ca nu am 14 ani)
  4. am facut o comanda pe cont cu date false.. si mi-a aparut factura pe mail ca fiind platita.. mai departe nu ma risc. Am zis doar ca merge
  5. Dupa majorat am pus un video cu mn live ( eram rupti ) .. dar merge asa .. Mai am vreo 12-13 melodii. Trag acasa cand am timp si ma pocneste inspiratia Si piesele mele preferate ( inregistrate acasa ) :
  6. dap. Ai grija sa nu-ti expire timerul. Tine-l pe pauza sa fie totul ok
  7. Ai primit kick-uri in repetate randuri sau.. ai bagat coduri gresite intentionat.. ce scrie la reason/
  8. Daca cineva a depasit pragul de 3$ azi se face plata. Va rog sa postati dovezile aici
  9. nu m-am umflat deloc.. doar ca nu le-am gustat glumele. si n-am venit pe forum ca sa fac rost de clienti stai tu linistit.
  10. spre exemplu saptamana aceasta scot 10$. Pt cei care sunt dispusi sa o ia de jos e foarte bine:) . In rest nu bag in seama rautatile voastre.. Pana cand postati voi metode mai bune.. parerile voastre raman la stadiul de glume.
  11. 2 saptamani si cateva zile. E urat ca pornesti de la 0.05 $ pe melodie.. mie imi da acum 0.35 pe melodie:)
  12. Treaba e simpla.. iti faci cont apoi vei primi la un interval de cateva zile pe mail cate o melodie careia trebuie sa-i faci un review ( o asculti , ii dai o nota si un comment ) . Sunt 7 nivele .. daca faci reviewuri de calitate ajungi sa fii platit cu 0.50$ pe melodie. Incepeti de la nivelul 1 ( 0.05/mel) dar e placere.. + ca iti vin pe mail melodiile. La inceput va faceti cont : www.musicxray.com/ Plata se face cand aveti 20$ prin Paypal Am scos banutii pe 4 aprilie : Dovada : http://imageshack.us/photo/my-images/109/musicxrayjpg1.jpg/
×
×
  • Create New...