Jump to content

xanderloco

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xanderloco

  1. Instant delivery.. hmm.. am cautat 3 ore
  2. Xperia x10 mini pro. Android 2.1.. se misca repede , singurul minus fiind bateria .
  3. Dau pe $ paypal : Credit telefon cu rata de 1/2 ( adica 1 eur tel pt 2 $ paypal) === orange Dau $ in moneybookers(Skrill) pt PP. Pm. ( fara manevre ca nu am 14 ani)
  4. am facut o comanda pe cont cu date false.. si mi-a aparut factura pe mail ca fiind platita.. mai departe nu ma risc. Am zis doar ca merge
  5. Dupa majorat am pus un video cu mn live ( eram rupti ) .. dar merge asa .. Mai am vreo 12-13 melodii. Trag acasa cand am timp si ma pocneste inspiratia Si piesele mele preferate ( inregistrate acasa ) :
  6. dap. Ai grija sa nu-ti expire timerul. Tine-l pe pauza sa fie totul ok
  7. Ai primit kick-uri in repetate randuri sau.. ai bagat coduri gresite intentionat.. ce scrie la reason/
  8. Daca cineva a depasit pragul de 3$ azi se face plata. Va rog sa postati dovezile aici
  9. nu m-am umflat deloc.. doar ca nu le-am gustat glumele. si n-am venit pe forum ca sa fac rost de clienti stai tu linistit.
  10. spre exemplu saptamana aceasta scot 10$. Pt cei care sunt dispusi sa o ia de jos e foarte bine:) . In rest nu bag in seama rautatile voastre.. Pana cand postati voi metode mai bune.. parerile voastre raman la stadiul de glume.
  11. 2 saptamani si cateva zile. E urat ca pornesti de la 0.05 $ pe melodie.. mie imi da acum 0.35 pe melodie:)
  12. Treaba e simpla.. iti faci cont apoi vei primi la un interval de cateva zile pe mail cate o melodie careia trebuie sa-i faci un review ( o asculti , ii dai o nota si un comment ) . Sunt 7 nivele .. daca faci reviewuri de calitate ajungi sa fii platit cu 0.50$ pe melodie. Incepeti de la nivelul 1 ( 0.05/mel) dar e placere.. + ca iti vin pe mail melodiile. La inceput va faceti cont : www.musicxray.com/ Plata se face cand aveti 20$ prin Paypal Am scos banutii pe 4 aprilie : Dovada : http://imageshack.us/photo/my-images/109/musicxrayjpg1.jpg/
  13. Depinde de noroc.. nu ai de unde sa sti.. dar eu am prins atunci campanii multe si pe facebook si pe google+, pe twitter mai putin.
  14. 18 primaveri.. impliniti pe 4 apr
  15. Nu caut nici un fel de discutie in contradictoriu. Dar o impart deoarece stiu doar eu cat m-am strofocat pt a gasi o metoda prin care sa incep de jos. Si in general romanu' cand vede pe altcineva ca vine cu o idee.. are 2 idei din start 1. Vrea sa faca bani de pe urma noastra 2. "Cine l-a pacalit ca face atatia bani? se poate si mai bine" Dar aceasta metoda.. nu e ceva de genu.. nu zi la altul ca fac eu mai putin.. NU NU si NU.. nu impart cu nimeni munca mea, doar ideea. Si e valabil pt cei care sunt dispusi.. nu oblig pe nimeni.. doar am prezentat o opurtunitate de a face Bani .. legita. Cand o sa-mi demonstrezi ca e SCAM sau ca nu faci cat am zis ca se poate face atunci eu cer personal banarea de pe acest forum.
  16. Mda.. e un forum de hacking la ce sa ma astept.. macar nu ma risc pt 0.80$ pe ora. Alte metode.. necesita poate cunostinte intr-un anumit domeniu.. sau poate investitii.. Asta poate face oricine. Va respect parerile insa unii se multumesc si cu atat. In 3-4 luni de munca "de jos" poti sa investesti in ceva mult mai profitabil. Dar poate nu toti gandesc ca mine. Aceasta metoda necesita : Rabdare + Timp + Rabdare. Daca voi aveti alte metode va invit sa le faceti publice nu sa le tineti pt voi. Eu m-am uitat pe acest forum si nu am vazut nimic concret. Nu inteleg de unde atata ironie.. si scepticism printre unii. Cat despre aluzia la filipinezi.. nu dau nici cu sapa.. nici nu sunt hamal pt 0.80$ , stau in fata unui PC si tastez.
  17. Ti-am demonstrat matematic. O sa demonstrez si practic.
  18. Eu am prezentat mai in detaliu.. oportunitatile + dovada. in caz ca nu se vede cu ochiul liber
  19. Mda. Atunci inchideti topicul asta daca vine altu si profita de munca altuia. Ca nu-i vad rostul asa. Pai ce fac eu imbogatesc pe altii? Le-am pus.. dar vad ca postul lui inca e valabil.
  20. Cor3Quad. gasesteti de treaba.. Fa-ti tu post separat . cer adminului sa stearga reply-ul lui
  21. Castiga bani dand like-uri pe facebook si Twitter si +1 google account ,1 coins=2 eurocenti .dupa ce va-ti inregistrat puteti intra de mai multe ori pe zi si in fiecare zi sa luati coins,cu cat intrati mai des cu atat mai multi bani o sa luati, dupa ce ati luat coins ori pe facebook ori twitter sau google este necesar sa da-ti verify adica actualizare coins . plata se face la 500 coins =10 euro plata paypal mentionez ca in prima zi am facut aproape 1 euro in 5 minute. cei care doresc sa castige mai mult trebuie sa trimita linkul de referal,intrati affiliate copiati linkul si il da-ti la prieteni de pe facebook,hi5,twitter,forumuri.bloguri siteuri,messenger,etc sa se inscrie iar 20% dar atentie primiti si 10 coins bonus pentru fiecare referal din ce castiga ei,suplimentare id messenger xander.loco . dupa ce va-ti inregistrat daca siteul este in germana apasati sus steagul americi(english) cu rosu ptr.limba engleza. puteti intra de mai multe ori pe zi si in fiecare zi sa luati coins,dupa inregistare apasati sus earn money alegeti facebook,twitter,google,dupa inregistare apasati sus earn money alegeti facebook,twitter,google,o sa apara niste casute apasati pe ele da-ti like apoi verify la fiecare pana dispar casutele, la fiecare casuta contul vostru va creste cu 1 coins ptr.fiecare casuta,cu cat intrati mai des cu atat mai multi bani o sa luati, dupa ce ati luat coins ori pe facebook ori twitter sau google este necesar sa da-ti verify adica actualizare coins . inregistrare aici : http://www.fandealer.net?ref=3re6fuytela8wooo4gcwco88cg0owgkosk808oko44o048owk8 vezi aici cum se face http://www.youtube.c...h?v=Md5RdLyPnqI dovada de plata nu am ca pe 17.03.2012 m-am inscris siteul e nou dar promit ca 1 sapatamana pun au si un concurs primi 20 persoane care isi face cei mai multi referali primeste de la 10 euro pana la 100 euro garantat se premiaza locurile 1-20 eu sunt acum pe locul 6 cu 26 refferali ca sa vezi su tu pe ce loc te afli apasa refrally Am 3.4 euro.. si au aparut dovezi de plata.. Deci spor la treaba.
  22. Pe scurt Megatypers este un site care te plateste sa completezi coduri (captcha)... http://www.megatypers.com Cum plateste?? in imagine de ex vedeti A4F4F .. tastati acel cod apare altul si tot asa ( depinde de voi cat lucrati si cat castigati) ( de la ora 20:00 pana la 00:00 plateste cel mai bine.. 1.35$ pe 1000 coduri tastate) Plata se face la 3$ Paypal ( http://www.paypal.com pentru cont) - Plateste automat in fiecare luni daca ati depasti pragul de 3$ Eu pe ora fac 0.80 centi. si cu un calcul simplu.. : Lucrez 3-4 ore. 3.20$ x 7 zile = 22 dolari. ( suma frumusica pe saptamana) 22 x 4 saptamani = 88 dolari pe luna . Multi o sa intrebe...PLATESTE??? Chiar ASTAZI am scos banutii.( am lucrat superficial sa vad daca plateste) Dovada atasata http://imageshack.us/photo/my-images/560/sdfsdfll.png/ Nu va alarmati daca vedeti anuntul acela cu ALL WEBMONEY REQUESTS... nu va speriati.. doar ne anunta ca platile in webmoney au fost blocate. Toate is bune si frumoase doar ca e si o mica problema te poti inregistra doar cu cod de invitatie... Coduri pentru inregistrare: 1KDF 1KDG 1KDH 1KDI 1KDJ 1KDK 1KDL 1KDM 1KDN 1KDP NECESITA : RABDARE + TIMP + RABDARE.
×
×
  • Create New...