Jump to content

kkvictorkk

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Unknow
  • Interests
    to Learn
  • Occupation
    Unknow

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kkvictorkk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Va recomand: WampServer, the web development platform on Windows - Apache, MySQL, PHP Propriul FTP. 1. Hartile, sunetele, trebuie copiate in folderul www (exemplu: C:\wamp\www) C poate fi oricare partitie. 2. Hartile se arhiveaza cu programul bzip, pentru a reduce din dimensiuni. 3. Pentru ca programul sa functioneze, trebuie sa aveti in vedere, firewall-ul, daca aveti eset internet security 5, trebuie sa-l setati manual ca exceptie, skype, alte programe care ocupa porturile, trebuie inchise. 4. Put online, este optiunea pentru pornirea programului care il gasiti doar in tray, dreapta jos. 5. Pentru a verifica host-ul daca functioneaza, deschideti un browser, si scrieti in caseta pentru linkuri http://ip-ul dumneavoastra. 6. In server cfg se schimba doar link-ul de download de la comanda. sv_download_url "link" sau asa ceva. singura problema este ca nu puteti tine pc-ul de deschis toata ziua sa faci un F2P
  2. Dupa cum bine stiti, Windows 7 vine cu niste codecuri integrate foarte enervante. Nu vor sa functioneze cu h264 in aproape nicio aplicatie si nici nu lasa altele sa se incarce. Dupa muuuulte lupte seculare, am reusit sa le opresc si sa am imagine de la filmele in format mkv cu filtrele dorite de mine, nu cu ce rahaturi ne arunca Windows 7. Start - Run - Regedit si mergeti la: Pentru sisteme pe 32 biti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectShow\Preferred si schimbati valoarea acestei chei: {31435641-0000-0010-8000-00AA00389B71} Puneti valoarea pentru ffdshow pe care o gasiti in DsfMgr. Pentru sisteme pe 64 biti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\DirectShow\Preferred si schimbati valoarea acestei chei: {31435641-0000-0010-8000-00AA00389B71} Puneti valoarea pentru ffdshow pe care o gasiti in DsfMgr. Ca sa puteti inlocui acolo, trebuie sa setati permisiunile pentru cheile din registrii. Nu pot fi modificate daca nu sunteti voi owner. Enjoy! Fiecare setare e verificata. Functioneaza.
  3. Va voi arata cum putem pornii pc-ul de la distanta cu ajutorul telefonului mobil. Telefonul nu trebuie sa fie foarte performant,ce va voi arata acum trebuie sa suporte doar java,exista modalitate si pentru android sau windows mobile,eu am testat pe java si functioneaza perfect: Deci in primul rand trebuie ca placa de retea sa suporte Wake On Lan.Dati proprietati pe placa de retea,configurare si va duceti la complex,jos trebuie sa gasiti: wake on connect,wake on magic packet,wake on pattern match,wakeup from shutdown sau alte caracteristici pe care le mai are pentru asa ceva. Cautati si prin bios daca mai sunt setari de wake on ring,by lan sau ce mai este la voi,trebuie sa fie pe ON. Mai trebuie adresa fizica a placii de retea care arata ceva de genul:11-11-11-11-11-11 Foarte important este ip-ul, cei care aveti ip-uri fixe este foarte simplu fiindca nu se pierde ip-ul dupa ce sa oprit pc-ul,cei cu ip dinamic trebuie sa aveti un router care sa mentina acel ip conectat. Pentru telefon este aceasta aplicatie care trimite "pachetul desteptator" si bine inteles conexiune la internet pe mobil (Download Wake On LAN Ex 2.10 Free - Wake-up, restart, and shutdown computers across a network or the internet. - Softpedia) Dupa ce intrati in aplicatie aveti 2 lucruri de facut,treceti ip-ul(in cazul celor dinamice cel de WAN nu cel care il da routerul in local),mac-ul placii de retea,portul pe 9 si ii dati sent,in cateva secunde daca pasii au fost facuti corespunzator va pornii pc-ul.
  4. ce fac oameni...fura pentru a se droga, in loc sa isi cumepere o paine ...+alte lectii de viata
  5. Slaut va rog frumos imi puteti da un vot...intrati pe site ai apasati pe soldat:D Va puteti inscrie si voi! http://www.thewar.ro/link.php?nume=gjhghgf Multumesc!
  6. nu imi place h5 freya etc...si nici cele cu rata foarte mare sau foarte mica L2Cleaver - for players AsasinSoul
  7. Christian Malloni - Agua Ardiente (Original Mix) - YouTube imi aduce de zilele de vara
  8. vipersig.jpg

    Sign by Danasoft - Get Your Sign
    citysign.jpg

    Sign by Danasoft - Get Your Sign
  9. si parola pentru decriptare ??
×
×
  • Create New...