Jump to content

curiosul94

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

curiosul94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. si mai ales daca parola este jenant de simpla. nu vreau sa scot din meritul celor implicati sau altceva, dar "secretul" nu este mare branza de parola. o seara faina!
  2. sa zicem ca esti artist la inceput de drum. vrei sa te duci sa negociezi cu o casa de discuri. poti discuta din alta pozitie cand vii cu un profil de facebook cu multe likeuri si 1-2 clipuri pe youtube cu multe vizualizari. sau poti face o pagina cu scam pe facebook si sa ii conferi veridicitate cu multe likeuri. variante sunt, dar e mai mult nisa decat ceva comun.
  3. luat de pe amazon.de m-a costat 17E, dar a meritat fiecare banut. Pe langa proprietatile "speciale" chiar se cunoaste si la semnal. in zona de blocuri unde locuiesc a gasit mult mai multe retele, precum si semnalul avut catre cele pe care le vedeam s-a imbunatatit. Pt. o mai buna receptie poti modifica atat routerul cat si placa de retea (sau chiar amandoua), dar daca nu ai acces decat la placa, ia una de cel putin 1000 mW si sigur o sa ai semnal mai bun (nu e garantat ca vei vedea reteaua hotelului, dar sunt sanse).
×
×
  • Create New...