Jump to content

bbnseville

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bbnseville's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Vreau si eu metoda asta, daca este garantat ca merge, astept pm. Merci
  2. Vreau si eu 2 licente cs:go. Cineva a mai cumparat de la el? Este serios?
  3. Disputa ramane intre contul care reclama si contul reclamat. Al 3lea cont ramane liber de probleme, dar daca faci cu sume mai mari vor sari in sus pana la n conturi . Paypal sucks. Am reusit sa schimb banii din PP meu nu te pot ajuta,
  4. Paypal interzice schimbul intre PP si alte monezi virtuale, asta este problema. Suma care vreau sa o schimb este mica si daia nu apelez la ez. Plus ca orice exchanger legitim nu accepta schimbul PP to LR/WMZ/etc... din cauza politicii paypal. Nu mai insist cu schimbul. Va rog inchideti topicul.
  5. Prietene nu poti sa ceri asa ceva pe un forum de hacking. Vad ca ai Rep Power 2, daca un admin / mod garanteaza ca esti serios eu iti trimit PP si imi trimiti LR peste 14 zile sa fii sigur ca nu e "nasol".
  6. Titlul spune tot. Legit funds. Fara variante.
  7. Sunt interesat sa cumpar cpanele / whm-uri. Deasemenea m-ar putea interesa si ceva shell-uri. Plata LR sau cartele Cosmote, Orange, Vodafone. Pentru sume mari se poate si Posta sau WU/MG. Daca este cineva dispus sa ma invete cum sa imi procur singur cele de mai sus astept PM. Pentru cei care nu prezinta incredere plata o fac numai dupa verificarea "marfii". Eu decid cine e de incredere. Nu va deranjati cu recomandari (exceptie staff-ul RST). Up! Sunt interesat in continuare, deasemenea orice scanner/exploit/magie neagra care ma ajuta sa imi procur singur cpanele/whm-uri. --- Te rog frumos fara double posting.
  8. Never trust a smiley abuser... O spun din experienta
  9. Ofer 30 usd LR unei persoane pricepute cu timp/chef de munca pentru a crea clona unui site (doar interfata) in php/html. Proiectul poate fi finalizat in mai putin de 2 ore. Panaramele sa se abtina. Detalii in privat.
  10. Nu ma plang pentru un cod de 6 euro, am postat ca sa arat si altora ce fel de (p)om este. A primit un vot de incredere, iar in privinta posturilor putine... de mine ce sa mai zic?
  11. tranzactia nu este intocmai reusita. ba chiar e plina de nereusite. prima oara nu a reusit sa faca plata cu paypal dupa cum a promis, l-am inteles, apoi a zis ca imi da pe cod mai multe rdpuri printre care neaparat unele cu admin right, din nou nu am reusit sa gasesc un admin apoi nu am reusit sa ma conectez pe majoritatea (90% erau down), a mai dat ceva la schimb, sa le zicem smtp-uri si iar nu am reusit sa trimit vreun mail cu nici unul dintre ele. Mi-a luat cateva zile de incercari tot sperand ca o sa reusesc ceva insa cum am zis, numai nereusite. NU recomand sa va angajati in schimburi sau orice fel de trade cu acest individ, nu este serios si nu are nici un skill...
×
×
  • Create New...