Jump to content

Maxim2009

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maxim2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Citeste inca odata regulile chat-ului. Al tau a sunat a post inutil. Ok, fie, atunci de ce primesc Eu ban si nu userii ce m-au insultat?
  2. Dupa ce am raspuns insultarilor a mai multor useri de pe chat, dintre care si membri ai staff-ului, mi s-a dat ban pe chat. Rog un administrator sa clarifice situatia.
  3. Atita timp cit providerul de tel. mobila tarifica orice tip de trafic, uita de p-u ca conectarea se va efectua dupa modelul: Ionut's tel. --> provider--> Ionut's HomeRouter --> google.com Unica solutie este de a te conecta direct la HomeRouter. Asta o poti face cit wifi cit si 3g. Evident ai nevoie de dispozitive ca router, antene (in caz ca vrei sa acoperi raza de 50 km). Daca se merita "p0rnografia" asta hotaresti tu.
  4. La ce tip de router te referi? Ofera mai multe detalii, ce vrei sa faci, ce dispozitive ai.
  5. Situatia sta astfel, ce tine de razboi, desigur ca rusii-s pro, si il asteapta pe Putin cu limba afara p-u repetarea scenariului din Crimea, unionistii astepta sa intervina Romania, p-u ca daca se repeta scenariul anilor '40, din orgoliu se va semana ideologia moldovenismului, inclusiv de unionisti tot. Nu-s asa multi precum vor sa para. Doar ca duc un razboi informational foarte agresiv, dur si bine finantat. Si rezultatele le vad in posturile de mai sus, despre 50 %, oricum chiar daca e o cifra teoretica, parerea voastra despre numarul lor e prea mare. Maxim vre-o 30 la suta privesc inspre RU. Regimul de vize p-u muncitori, embargou la vinuri, terorizarea romanilor in Transnistria au stirnit nemultumiri si in rindul lor. Da, pe multi ii doboara cu asta, dar in si mai multi trezeste scirba, ura, minie si orgoliu. Deasemena cei care privesc spre rusi cu gindul ca vor trai mai bine, e de ajuns a le atrage atentie la nivelul de trai din RU in afara Moscovei, de obicei doar pe ea o viziteaza, ca sa-si schimbe pozitia. Si acum ramine intrebarea de ce unii moldoveni privesc romanii cu dezgust iar pe rusii ii agreaza partial sau total? raspunsul e simplu, rusificarea. Majoritatea presei in rusa, la orice pas se vb ruseste, aproape in orice local se vb rusa, se manipuleaza mult pe tema armatelor romano-germane din ww2, fascism romanesc, ultra nationalism, bla bla. Art. 13 (2) din constitutia RM, inca o dovada ca suntem, si am fost influentati de RU de la inceputul existentei RM ca stat. Am citit mai sus ca multi is de parere ca va avem la pl la nivel national. Da recunosc, exista o parere aici ca roman=comportament amoral, dar is mai mult ca sigur ca foarte putini care gindesc asa vor putea argumenta rational. Asta e inca un moment al rusificarii, bucura doar ca oameni care sa judece dupa om, nu natiune is tot mai multi. La urma urmei suntem toti romani. aici = oras provincial din RM
×
×
  • Create New...