Jump to content

sebyy112

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sebyy112

  1. Decat prima luna 0.02 Centi. Dupa prima luna costa 13.49 Dolari.
  2. Salut. Vand tema FLATBOOTS pentru phpBB. Pretul este de 10 Euro PayPal. Vand aceasta tema deoarece am nevoie urgent de 10 Eur. pentru a achizitiona un VPS. Ofer si MODificarea numita "Personalizeaza tema". Cu acea MODificare poti personaliza tema direct din P.A. fara sa mai fi nevoit sa faci MODificari in fisierele temei. In videoclipul de mai jos aveti dovada achizitionarii temei. https://www.youtube.com/watch?v=AODBg-B2di4 Demo: Forums - FLATBOOTS - phpBB3 | ThemeForest Contact: Y!M: ssebyii Gmail: ssebyii0@gmail.com
  3. Am adaugat Like Facebook in partea dreapta. Multumesc !
  4. Theme is Keremiya. Th you.
  5. Nu toate filmele sunt HD. Eu le incarc cum le gasesc pe trackere. Daca nu este HD asta este. Nu pot incarca doar filme HD. Asta ar insemna sa incarc foarte putine filme.
  6. Salut. Eu incarc singur filmele. Ce aduc in plus fata de filmehd? Nu pun reclame de nici o forma. Reclamele existente de tip pop-up sunt de la playere. Da, pun si seriale.
  7. Site-ul Filme-OnlineHD ofera filme de calitate subtitrate in limba Romana. Reclamele de tip pop-up afisate pe site provin de la playere, nu este vina noastra. Mai multe informatii pe - http://filme-onlinehd.com/reclame/ Site: http://filme-onlinehd.com/
  8. sebyy112

    UGZ.RO

    Multumesc frumos !
  9. sebyy112

    UGZ.RO

    Tema premium phpBB - UGZ.RO • Vezi subiect - [phpBB Gaming Theme] UGZ.RO Style - Premium Tema originala este a celor de la epvpers.
  10. sebyy112

    UGZ.RO

    Anunt important! Poti castiga un VPS participand la concursul organizat de UGZ.RO. Mai multe detalii pe - UGZ.RO • Vezi subiect - [Concurs] VPS
  11. Tot continutul este ascuns. Inainte sa imi fac cont vreau sa vad continutul, daca nu, nu imi fac cont. Plus ca google nu iti indexeaza continutul ptr. ca nu are permisiuni de citire.
  12. sebyy112

    UGZ.RO

    Multumesc frumos ! Cu siguranta tine daca este lumea interesata.
  13. sebyy112

    UGZ.RO

    Multumesc frumos !
  14. sebyy112

    UGZ.RO

    La ce reclama te referi? Am postat unde se posteaza site-uri.
  15. sebyy112

    UGZ.RO

    Salut. Am deschis recent o comunitate (UGZ.RO), in care se posteaza tutoriale, resurse, probleme/intrebari web si nu numai. Pe forum gasiti si categoria despre Gadget-uri si multe altele. Link: UGZ.RO • Prima pagin? Multumesc !
  16. Tu crezi ca sunt imatur ptr. ca nu am articole de calitate? Este un blog personal in care scriu ce vreau eu. Nu am intentia sa fac vizitatori, tinand cont ca este un blog personal.
  17. Am schimbat putin design-ul. Sper ca este pe placul tuturor.
  18. Am optimizat putin incarcarea site-ului si am schimbat design-ul.
  19. Da, voi posta numai despre phpBB.
  20. Ok, multumesc pentru sfaturi. Voi sterge acel post cu Ziua Izabelei.
  21. Am ales sa scriu mai mult despre phpBB. Asta nu inseamna ca scriu strict despre phpBB.
  22. Asa, si care ar fi problema? Nu postez STRICT despre phpBB. Mai am si alte categorii unde pot sa postez.
×
×
  • Create New...