Jump to content

Loseyourself

Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About Loseyourself

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand urmatoarele domenii www.runepost.com www.vifed.com www.vigipay.com Pentru 10$ prin PayPal/NameCheap Marketplace. Sunt toate pe NameCheap 1 an inregistrate. Fara nebunii, asptept PM.
 2. Cumpar itunes gift card fara prostii, platesc. Cine ma poate ajuta astept pmuri. Multumesc.
 3. O sa utilizam NameCheap Marketplace Domain Auction, Domain Aftermarket, Buy & Sell Domains on Namecheap Domain Name Auction Site
 4. Update: Inca de vanzare le dau ieftin.
 5. Bun ok o sa postez aici payment proof. Nu conteaza cat am platit, hai sa nu deviam de la subiect. Am inteles parerea ta. Proof picture: http://s7.postimage.org/5l9aag115/proofrst.jpg
 6. Am re-editat OP si cum am si raspuns greseala mea in OP. Sunt de acord se gasesc domenii chiar si la 5$ posibil mai putin, eu am ales NameCheap pt securitatea domeniilor, acum eu doar am spus cat m-au costat.
 7. Am editat OP greseala mea, cum spune si titlul 3 domenii corect. Iar 30$ costa inregistrarea lor la Namecheap.com (unde au si fost inregistrate.) De negociat si discutat se va intampla dupa ce primesc o oferta concreta.
 8. Vand urmatoarele 3 domenii: (Fara probleme de copyright sau blackmarked de vreun search engine) 1. htpp://vigipay.com/ cu logo inclus: http://s7.postimage.org/pw6w858ah/vigipay.png (Professionally made 100% no copyright intended 100% unique) 2. runepost.com 3. vifed.com Le vand pe toate trei la un pret rezonabil via Western Union sau PayPal (aici mai discutam, o sa doresc mai multe detalii despre dumneavoastra.) .
 9. ^Eu zic ca asa ar fi cel mai bine. Mai multe sloganuri plus ca aici este o comunitate diversificata ce nu se poate multumii cu 1 slogan.
 10. Detalii in pm si daca traffic ro/us/other. Ms.
 11. De fiecare data cand citesc ce posteaza ps-axl cand face caterinca ma cac pe mn de ras Nytro, parerea mea ca un 5-30$ pentru un custom header+logo se strang. Daca vreti va dau PM cu ce situri stiu in genu freelancer.
 12. Offer un host shared pe un cont de-al meu. Contul este pe Hostgator, NU VAND CONTUL vand doar faptul ca va adaug websitul pentru a fi hostat de contul meu. Instalez scripturi ce doriti, iar daca aveti nevoie de cPanel va voi rezolva eu cerintele. 5$ pentru 1 site - 3 luni de hosting. 10$ pentru 1 site - 1 an de hosting. 30$ pentru ORICATE situri doriti - 1 an de hosting. Daca aveti cerinte lasati-mi idu prin PM. Atentie! Nu ofer hosting pentru phishing,warez,illeagal, etc. Cpanel vor fi puse de mn IAR eu voi verifica siturile hostate des.
 13. Wrong, daca oferi cv trebuie sa te axezi pe ceilalti nu pe ce vrei tu. Ca nu tu dai click pe bannerele de la AdSense (sfat, lasa locurile goale pt adsense, ala va fi peste ceva luni daca va fi.) Nice IPB sper ca nu e nulled (just saying.)
 14. Cum arata am vazut acum mai conteaza si ce o sa poata sa faca. 4S-ul a surprins destul de mult cu Siri avand aplicatii ca si "Start my car/engine/computer" Sa vedem cat despre pret, daca toate starurile de la Hollywood si-l iau cred si eu ca va fi scump.
×
×
 • Create New...