Jump to content

GhostPanzer

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GhostPanzer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Astia vorbeau acu ceva saptamani in urma ca vor sa dea lege prin care numai daca ai 9 clase poti da pentru permis. Din cate stiu tre sa ai minim 18 ptr a te putea inscrie la seral.
  2. Ai putea sa-l iei in considerare si pe asta de pe emag: Laptop HP Pavilion G6-1122SQ cu procesor Intel® CoreTM i3-2310M 2.10GHz, 3GB, 500GB, AMD Radeon HD 6470M 1GB, Linux, Gri Carbune - nu e cel mai ieftin dar este apropae de cel mai ieftin si dimensiune ecran asemanatoare.
  3. Tre sa reziliezi contractul. Daca ai avut promotii la incheierea contractului il poti rezilia dupa expirarea perioadei initiale. Conform legii: Ordonan?? nr. 21/1992 din 21/08/1992 Versiune actualizata la data de 27/12/2008 - privind protec?ia consumatorilor ei trebuie sa te notifice cu 30 de zile inaintea expirararii perioadei initiale si astfel sa ai optiunea de a da sau nu acordul pentru prelungire.
  4. Cum merge internetul de la Romtelecom?
  5. Pai daca toata lumea injura in tot si peste tot in forum altii de ce n-ar proceda la fel? Pai daca omu a fost provocat nu o data ci de 2 ori pana a dat reply. Cersit e prea mult spus despre un jaf de telefon pe care il arunci. Plus ca nu primesti nici un warning inaite de a fi banat dar totusi cred ca daca altii injura si au dreptul atunci toti sa poata injura si sa aiba dreptul.
×
×
  • Create New...