Jump to content

Alacry

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Alacry

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am o mica mare problema. http://s10.postimage.org/49svywctj/meta.png Primesc eroarea asta incercand sa deschide tools/console.exe Some help...Am cautat prin task dar fara reusita. I,m new
 2. Super tare .. chiar asta cautam acm vreo jumatate de ora dar fara succes:( GJ
 3. Pana acum am invatat ce este Obfuscarea,cum sa cryptezi/decryptezi,am invatat cum sa vad daca un cod este criptat intr-un anumit cod,vazand codul sursa a mai multor decriptore online si tinand minte micile diferente dintre ele(doar la cateva,nu am reusit sa invat pe toate ca nu sunt super man) si cum sa ma protejez folosind Sandboxie. Probabil sunt chestii minore pentru toti cei de aici,dar sunt un inceput pt mine:))
 4. File "prog.py", line 8 import os ^ IndentationError: unexpected indent
 5. Frumos , la mai folosit cineva?
 6. Eram sigur ca e aia:)) dupa ultimul post. Mersi Mie imi place la nebunie ideea cu parola criptata. Astfel inveti sa detectezi imediat o criptare fara sa ti se spuna cu ce a fost criptat.
 7. Salut sunt Dragos am 17 ani si am venit pe acest forum pentru a invata cat mai multe despre vulnerabilitati ,stiu sa lucrez in FreeBSD si mysql ,am putina experienta in php ,dar cu timpul voi invata de la cei mai buni si intr-o zi sper sa va pot ajuta cu experienta primita de la camarazii acestei comunitati.
×
×
 • Create New...