Jump to content

danycutu

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

danycutu last won the day on April 3 2013

danycutu had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About danycutu

 • Rank
  Banned

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. merci o sa incerc. Am incercat cu fisierul ala php dar imi da eroarea asta. PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /root/sender/sender.php on line 3 @misefalfaie merge.mai sunt si oameni buni pe aici.
 2. merci o sa incerc ajutorul in alta parte.
 3. merci ca te crezi mai presus.Dar se pare ca nu esti.
 4. Din ce imi amintesc eu asta e comanda sa stergi ceva.Eu vreau sa zic ca am liste de mail si o scrisoare in format html chiar nu vrea nimeni sa imi zica asa ca la prosti cum sa fac?
 5. imi trebuie pentru spam.Am un site.Daca am o lista de email + o misca scrisoare in format html cum procedez.De pe un root Linux?ce trebuie sa instalez ce comenzi sunt ca nu mai tin minte?
 6. salut.Acum ceva timp m-a invatat cineva cum sa trimit email direct din root.Dar nu mai stiu comenzile si de ce era nevoie pentru a face asta.Ma poate ajuta cineva cu un tutorial ceva orice.Am cautat pe google dar nu gasesc.am nevoie sa trimit liste de email-uri.
 7. Oricum nu are voie sa puna linkuri dreamcash ad.fly sau alte prostii si o sa primeasca bani.Sunt curios daca chiar era ceva in txt ala din ce zice el ca e.
 8. Imi poti da si mie link?
 9. E router supermicro.Astea sunt nologine nu rooturi.
 10. Pentru asta trimiti mail format html.Iti faci tu continutul cum vrei.Sunt o gramada de programe unul simplu ar fi web page maker.
 11. ai postat in sectiunea gresita
 12. Tu esti bun ca angajat la primarie din descriere.
×
×
 • Create New...